HER GÅR DET GALT: For Mona-Jeanette Berntsen (17). Hun skadet seg i tirsdagens sending, og må forlate konkurransen. Foto: TVNORGE

Mona må forlate «Dansefeber»

- Hun var en av favorittene

(VG Nett) Mona-Jeanette Berntsen (17) må gi seg i «Dansefeber» etter uhellet under direktesendingen tirsdag.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
TV Norge

Under fremførelsen av hip hop-koreografien sammen med sin partner Ole-Petter Knarvik, landet Berntsen feil i et av hoppene og skadet kneet sitt alvorlig.

17-åringen måtte bæres av scenen, og nå er det klart at hun ikke kan fortsette i TV Norge-programmet. Det var en vanskelig avgjørelse.

- Jeg hadde bestemt meg for å danse med kneet uansett. Hvis ingen hadde stoppet meg, ville jeg bare fortsatt, slik er jeg bare. Men jeg skjønner jo at det ikke går. Skaden ødelegger «Dansefeber» for meg, men kroppen min er tross alt en maskin som skal fungere også resten av livet mitt. Jeg vil komme sterkere tilbake. Og jeg skal stå på scenen igjen! sier Berntsen i en pressemelding.

- Kjempeleit

Informasjonsansvarlig Britt Ekensteen i TV Norge forklarer at Berntsen har bedt pent om å få slippe å snakke med pressen de nærmeste dagene, ettersom hun tar «Dansefeber»-exit'en svært tungt.

- Vi synes også det er kjempeleit. Mona er en strålende danser, og er godt likt av koreografer, dommere og de andre danserne. Dette var et veldig tragisk utfall, sier Ekensteen til VG Nett.

Berntsen er etter flere legebesøk nå ilagt danseforbud i seks uker, og hun har også fått en spesialtilpasset skinne hun må bruke for å gi benet maksimal stabilitet og støtte. Danseren vil imidlertid bli helt frisk igjen i løpet av de neste seks-åtte ukene.

- Hvor langt kunne Mona gått i «Dansefeber»?

- Det er vanskelig å si, men hvis man skal dømme etter dommernes tilbakemeldinger, så var hun helt klart en av favorittene - hun har fått fantastiske tilbakemeldinger så langt, sier Ekensteen.

Michelle inn igjen

Det er den sist utstemte deltageren som tar over plassen til Berntsen. Det vil si at Michelle Purvis får nok en sjanse i danseprogrammet.

PS! Mona har også vært å se i Oslo-TV-programmet «Oslo Kids» på TV Norge.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder