GIR SEG: Chad Michael Murray og Hilarie Burton fortsetter ikke i «One Tree Hill». Foto: TVNorge

Ja, de slutter i «One Tree Hill»

(VG Nett) Etter seks år på TV-skjermen må fansen ta farvel med «Lucas» og «Peyton».

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
One Tree Hill - hjemmeside

Etter en rekke kryptiske uttalelser fra Chad Michael Murray (som spiller Lucas) er det nå bekreftet at han slutter i den populære amerikanske ungdomsserien «One Tree Hill». Slutter gjør også hun som spiller kjæresten hans Peyton i serien - Hilarie Burton.

- Ville ha dem med

Mens Murray selv skal ha hintet om at de ikke lenger er ønsket i serien, skal sjef i TV-kanalen CW, Dawn Ostroff, ha uttalt at det er skuespillerne selv som velger å slutte.

- Vi har forsøkt å få dem til å bli værende. Vi ville blitt henrykt hvis de ville fortsette, sier TV-bossen til bladet TV Guide.

Spekulerer i penger

Begge skuespillerne har vært med helt fra seriestart i 2003 i svært sentrale roller. De skal den siste tiden ha ligget i intense forhandlinger med TV-kanalen, og amerikanske medier spekulerer i om Murray og Burton trekker seg ut fordi de ikke har fått medhold i lønnskrav.

Burton skal imidlertid ha uttalt at penger ikke er noen stor motivasjonsfaktor for henne, og at beslutningen om å gi seg i serien ble foretatt i «full enighet».

To nye inn

Paret vil dermed ikke dukke opp i neste sesong av serien, den syvende i rekken. Her til lands er det TVNorge som viser «One Tree Hill». TVNorge begynner å vise sesong seks av serien onsdager fra og med 8. juli.

Ifølge Entertainment Weekly vil det dukke opp to nye rollefigurer i serien når Murray og Burton er ute.

Hva de to skuespillerne skal gjøre etter endt samarbeid, er uvisst.

Fans i sorg

Nettsiden Celebuzz, som omtaler saken, flommer over av kommentarer fra knuste TV-fans som ikke forstår hvordan serien skal kunne fortsette uten den aller største hjerteknuseren og en av de mest populære jentene.

«Hvordan kan de slutte? de kan ikke slutte!», lyder det i fortvilte meldinger.

SE FLERE REAKSJONER HER(VG Nett er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder