Triana røk ut med et smil

NYDALEN(VG Nett) Triana Iglesias er ute av dansen i TV 2s «Skal vi danse».

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- Jeg er ikke fornøyd med å bli slått ut, altså, sier Iglesias til VG Nett, mens venner hopper rundt og kaster seg rundt halsen hennes - glade for å få henne hjem igjen

- Jeg er veldig stolt og så takknemlig for alle som sitter der hjemme og stemmer. Alle tre som er igjen er verdige vinnere.
Du virker veldig fornøyd nå, er du mest glad for å komme hjem eller er du mest trist for å måtte reise hjem?

- Jeg er veldig lei meg for å ryke ut. Jeg skulle veldig gjerne vært her til "the bitter end" jeg altså. Jeg blir bare så glad når jeg tenker over at jeg har kommet så langt!

Hvordan blir det å ta farvel med Tobias nå da?

- Jeg skal ikke ta farvel med han! Han og jeg er blitt venner vi, sier Triana. Tobias stemmer i:
- Vi er venner resten av livet vi! Vi møtes på mandag, med kaffe og uten trening!

Protokoll: Hva synes du om at Triana er ute?

VGTV:Her jubler Triana etter å ha røket ut

Det var altså Triana Iglesias og Hallvard Flatland som måtte ut i omdansing etter at poengene var fordelt og dommerne hadde sagt sin mening.

Les også:Fire ganger ti til Mia!

Triana Iglesias ble til slutt stemt ut. Hun kom dermed på fjerdeplass i den populære dansekonkurransen.

FORTSATT MED: Hallvard Flatland kom seg videre til semifinalen. Foto: Scanpix

Etter omdansen ønsket tre av fire dommere at Hallvard Flatland skulle gå vidre. De har latt seg imponere av hans utvikling hele sesongen igjennom. Dommerne var ikke like imponert over Triana og sa at hun ikke hadde vist stor nok grad av utvikling på de avgjørende områdene.

VGDebatt: «Carsten har vunnet allerede, skal en tro på rettferdigheten.»

-Sinnsyk i gjerningsøyeblikket

Hallvard har tidligere uttalt at han hadde som mål å komme seg videre fra første runde og krever å bli trodd selvom han nå altå er kommet til semifinalen.

- Ja det var min ærlige og oppriktige mening! Jeg hadde aldri danset før. Men denne gale russeren mente bestemt vi skulle til semifinalen, men jeg mente hun var sinnsyk i gjerningsøyeblikket så det brydde jeg meg ikke så mye om, sier Hallvard med et bredt smil om munnen.

- Men jeg liker jo ikke å skuffe henne så det er klart at jeg har prøvd mitt ytterste. Og nå er vi utrolig nok i semifinalen!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder