Idol-Jorun på turné med Christian

(VG Nett) I kveld ble det klart at «Idol»-vinner Jorun Stiansen (21) får selskap av kjæresten Christian Stenseng (21) på sommerens «Idol»-turné.

Liv Bente Tiedemann
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

KJÆRESTER PÅ TURNÉ: Kanskje får Jorun Stiansen synge duett med Christian Stenseng på sommerens «Idol»-turné. Foto: Mattis Sandblad

De to førstnevnte var direkte kvalifisert som nummer én og to i konkurransen, mens de to sistnevnte ble stemt frem av publikum.

I kveldens siste «Idol»-sending, med finalevinner Jorun Stiansen i intervjustolen, ble de to ekstra turnéartistene avslørt. De heldige som TV 2 og Monster har plukket ut, er Joruns kjæreste, Christian Stenseng, og Eva Weel Skram (19).

Duett
I et intervju med VG Nett etter at Idol-seieren var i boks, røpet Jorun at hun godt kunne tenke seg å synge duett sammen med Christian.

- Det hadde vært himla gøy, sa hun.

Jorun smilte fra øre til øre da programleder Solveig Kloppen leste opp Christians navn fredag kveld, men unnlot å kommentere det videre. I stedet avsluttet hun intervjuet med å takke all fansen, og spesielt de som ikke synes hun fortjente å vinne.

- Takknemlig

- Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg vant, men jeg er veldig takknemlig, sa Vennesla-jenta. - Jeg lover å lage en bra plate.

«Idol»-turneen starter i Sogndal 25. juni.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder