KJÆRLIGHETSFERIE: Thea og Emil innrømmer at de kunne hatt det verre, men ser fram til å komme seg hjem til Norge. Foto: Thea Bråten Christensen

Paradise-deltakere sitter fast i Barcelona

(VG Nett) - Vi vil bare hjem, sier Thea Bråten Christensen (20) til VG Nett.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Bråten Christensen har vært på ferie i Barcelona sammen med kjæresten Emil Løvstad (22), samt de andre Pardise-deltakerne Tine Valle (23) og Carl Eliassen (22).

Gjengen skulle egentlig fly hjem sist torsdag, men sitter nå fast fra på den spanske middelhavskysten.

Les også:SISTE: Vurderer å åpne Gardermoen i løpet av kvelden

Askefast? Se om VG Netts Haikesentralen kan hjelpe deg!

- Går glipp av litt av hvert

- Nå som vi ikke kommer hjem, går vi glipp av jobbing og alt mulig rart. Vi skulle blant annet vært ledsagere på russetreff, og Tine mister et show hun skulle vært med på, sier Bråten Christensen.

Les også:Emil og Thea nytt «Paradise»-par

Hun synes det er dårlig at ikke flyselskapet organiserer busser hjem for de som nå sitter fast. Hun tok selv kontakt med VG Nett for å komme i kontakt med skoleklassen fra Ullern, som har skaffet buss hjem fra Barcelona på mandag.

- Jeg ser ikke så mye på Paradise Hotel, så jeg brydde meg ikke så mye om at hun ringte. Men jeg tror kompisene mine synes det er morsomt om de får plass med oss, sier Alexander Herstad til VG Nett.

VGTV:Se vulkankrateret pumpe ut aske

Blir kjent igjen på gata

Bråten Christensen, som sjekket inn på Paradise Hotel denne uken, sier de fire bare har vært på en kort ferie. Hun innrømmer at de til tross for forsinkelsen kunne hatt det verre.

- Vi har jo fått slappet av, shoppet, og vært litt på stranda og sånn. Men nå vil vi bare hjem, sier hun.

Gjengen på fire bor på hotell, sammen med mange andre nordmenn som også venter på å komme seg hjem.

BILDESPESIAL:VULKANUTBRUDDET PÅ ISLAND

- Er det mange som kjenner dere igjen?

- Ikke så mange egentlig. Eller jo, noen. Vi møtte blant annet den skoleklassen som vi håper å få skyss med, og mange ville ta bilder med oss. Det er rart å bli kjent igjen på et sted som Barcelona, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder