Truseglipp på Ylvis

(VG Nett) Katzenjammer-vokalist Solveig Heilo (29) rammes av spekulasjoner om at hun stilte truseløs som gjest hos Ylvis onsdag kveld. - Det er nylonstrømpebuksene mine dere ser, svarer hun.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Diskusjonen har rast på nett og i sosiale medier som Twitter og Facebook etter onsdagens utgave av talkshowet «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

VGTV: Se opptrinnet her

Det populære og albumaktuelle jentebandet Katzenjammer var blant gjestene og vokalist Heilo stilte som sofagjest i en svært kort kjole.

- Bryr meg ikke

Flere ganger underveis innslaget får publikum se «mer enn ventet». Dette som følge av den korte kjolen, kombinert med en uheldig kameravinkel og den dype sofaen.

På Twitter hevdet enkelte at Heilo var truseløs, andre at vokalisten hadde på seg hudfarget truse - mens noen rett og slett lurte på om hun hadde glemt å ta på seg undertøy.

- Jeg er veldig uaffisert av det hele. Det er nylonstrømpebuksene mine dere ser, og hvis det er spennende for noen, så får de bare synes det, sier Heilo.

Hun er for tiden i Tyskland på TV-opptak med resten av bandet, som slipper sitt nye album «A Kiss Before You Go» 7. oktober.

Heilo var ikke klar over snakkisen før gruppens PR-ansvarlige tok kontakt torsdag.

- Jeg bryr meg ikke om det, fortsetter hun.

POPULÆRE: Katzenjammer, fra venstre Turid Jørgensen, Marianne Sveen, Solveig Heilo og Anne Marit Bergheim, er blant landets mest populære band. Foto: VG


Programmets produsent Lars Hognestad i Funkenhauser sier de ikke la merke til truseglippen under klippingen av programmet.

- Vår gjestebooker som snakket med Katzenjammer før de kom, informerte jentene om at sofaen kunne gi en uheldig vinkel for kvinnelige gjester. Mulig jeg burde ha sett dette, men det gjorde jeg altså ikke. Jeg fokuserte kun på innhold, ikke på korte skjørt, sier Hognestad til VG Nett.

Husker ikke

- Jeg husker ikke faktisk om vi fikk noen beskjed med advarsler om sofaen, det var så mye å huske på, forklarer vokalist Heilo.

Hognestad ble gjort oppmerksom på situasjonen underveis i onsdagens sending.

KLIPPET PROGRAMMET: Ylvis-produsent Lars Hognestad la ikke merke til truseglippen da han klippet onsdagens sending. Foto: VG


- Jeg fikk noen tekstmeldinger om at jeg burde gå inn på Twitter og ta en titt. Der meldte folk at man kunne se under skjørtet på jentene osv. Da jeg klippet satt jeg og lyttet på det som ble sagt, og tenkte på hvordan vi skulle lage best mulig program. Jeg hadde ikke blikk for slikt, sier produsenten.

Også TVNorge har registret «trusesnakkisen».

- Vi har registrert at det har vært diskusjon rundt påkledningen, men vi har både ytringsfrihet og klesfrihet i TVNorge, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen til VG Nett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder