JUBEL I STUA: Ellen Lauritzen er svært fornøyd med at ektemannen, Dag Otto, ble mesternes mester. Foto: Petter Emil Wikøren

Dag Ottos kone visste ingenting: - Jeg er kjempestolt!

(VG Nett) Kona til Mesternes mester-Dag Otto, Ellen Lauritzen, ante ikke at det var ektemannen gjennom 25 år som stakk av med seieren.

Merete Arnesen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Fredag ble det endelig klart hvem som ble «Mesternes mester» etter en nervepirrende finale mellom fotballspilleren Gøran Sørloth, vektløfteren Stian Grimseth og syklisten Dag Otto Lauritzen. Men seierherrens egen kone og familie visste like lite om resultatet som resten av Norges befolkning.

- Dette var kjempegøy. Jeg er veldig stolt, sier Ellen Lauritzen til VG Nett kort tid etter programslutt fredag kveld der det var Dag Otto som klarte å holde ballongen lengst over hodet.

LES OGSÅ: Dag Otto: - Vi er kanskje ikke så redd for å vise følelser

- Utrolig sta

Hun og ektemannen befinner seg på hytta da VG Nett ringer og i bakgrunnen hører skrål og champagneklirring fra hyttenaboer som kommer innom for å gratulere.

- Jeg var veldig sikker på at han kom til å komme til finalen. Han er jo så utrolig sta, humrer Ellen Lauritzen.

Likevel kunne hun ikke være helt sikker på at det var mannen hennes som kom til å gå helt til topps.

- Det er jo så forskjellige øvelser at man aner jo ikke hvem som stiller sterkest. Men jeg håpet jo på at han skulle vinne da, kommenterer Ellen mens lydnivået økes ytterligere i hyttestua.

- Virker som alle er interessert

Ellen Lauritzen jobber på en skole og har fått mye oppmerksomhet både fra barn og voksne etter «Mesternes mester» startet opp.

- Det er så gøy! Det virker som alle er interessert i programmet, erklærer hun.

- Hva tenkte du da Dag Otto fortalte hva han skulle være med på?

- Det virket veldig spennende. Han er jo en fysisk person og jeg har alltid tenkt at et program som «71 grader nord» kunne vært noe for ham, avslutter Lauritzen før enda flere naboer banker på.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SEIER: Konkurransemannen Dag Otto Lauritzen ble ekstremt glad da han kunne heve pokalen som mesternes mester. Foto: NRK


- Fantastisk periode

Dag Otto selv var strålende fornøyd etter seieren var et faktum.

- «Mesternes mester» var en drøm. Det var en fantastisk periode og det var utrolig morsomt å bli kjent med de andre utøverne som man tidligere bare hadde lest om. Vi hadde virkelig god kjemi, erklærer han.

Du kan lese mer fra seiersintervjuet med Lauritzen her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder