Ny runde med «seks som oss»

Underholdningsserien «Seks som oss» er nå kjøpt av svensk TV4 - og i september skal Lisa Tønne og Co. i gang med ti nye episoder.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

- Det var veldig hyggelige anmeldelser, og serien hadde gode seertall. Det er fint å få lov til å gjøre det en gang til, sier Per-Olav Sørensen til VG.

20. september går produksjonsselskapet That's Entertainment i gang med innspillingene som varer frem til slutten av november. Foreløpig er det klart at Kjersti Elvik, Hilde Lyrån, Lisa Tønne, Samuel Fröler og Dennis Storhøi fortsetter i hovedrollene. Etter planen skal serien sendes våren 2005.

- De fleste hovedkarakterene blir de samme, men det blir flere nye, store roller.

Men de er hemmelige foreløpig, sier Per-Olav Sørensen. Dramaserien handler om de unge, urbane voksne som jakter på «det perfekte liv». Regissøren tror «Seks som oss» representerte noe nytt som slo godt an for folk mellom 25 og 55 år.

- Vi hadde en høy markedsandel når det gjelder kvinner. Annenhver kvinne som så på TV, så på «Seks som oss». Der ligger nok noe av hemmeligheten. Serien handler om folk som er midt i livet - med skilsmisser, barn og utroskap, sier Sørensen. «Seks som oss» ble nominert til Gullruten, og nå har svensk TV4 kjøpt serien.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder