FORELSKET: Jonas Myrvold (29) og Sandra Hauge (23) var begge med i TVNorges «Adam søker Eva», men de var ikke på Filippinene samtidig.
FORELSKET: Jonas Myrvold (29) og Sandra Hauge (23) var begge med i TVNorges «Adam søker Eva», men de var ikke på Filippinene samtidig. Foto: TomS-l.photo, TVN ,

Full klaff for nakensjekkere

TV

Både Sandra Hauge (23) og Jonas Myrvold (29) søkte lykken splitter nakne i sjekke-TV – uten å finne kjærligheten. Så møtte de hverandre på premierefesten.

Publisert: Oppdatert: 06.10.15 21:50

– Det sa «knips» ved første blikk, forteller Jonas Myrvold (29) når VG ringer og sier at vi har fått nyss om at det er romantikk i luften.

Selv om de to ikke forelsket seg i sine nakne friere på TV-skjermen, så sjarmerte de altså hverandre i senk med klærne på da TVNorge feiret startskuddet for den omstridte serien med stor premierefest i Oslo for snart fire uker siden.

– Vi fant veldig godt tonen og har hatt en greie på gang i det siste, bekrefter Hauge overfor VG.

Hun bor i Bergen og han i Trondheim, men de har kommunisert daglig siden de møttes, og har også truffet hverandre flere ganger. Til helgen reiser Myrvold til Bergen for å besøke Hauge.

– Det er vel like før vi kan kalle oss kjærester. Vi er blitt veldig glad i hverandre og planlegger å reise på en ukes ferie sammen snart, forklarer Myrvold.

Hauge var første kvinne ut i «Adam søker Eva» og har allerede snakket med VG om opplevelsen og det faktum at hun ikke falt for noen av sine to friere.

VG+: Angrer ikke på nakendating – tror de blir fort glemt

Episoden med Myrvold har ennå ikke blitt vist på TV. Men VG får lov å røpe at det ikke ble romanse på ham heller under nakeninnspillingen.

Men noe godt har likevel kommet ut av serien, ser det ut til.

– Det aller beste med at jeg var med, er at jeg har møtt denne fantastiske dama. Men vi hadde ikke tenkt å snakke om forholdet vårt riktig ennå, og vi har vært litt redde for at media skulle finne ut av det, sier Myrvold og legger til at han heller ikke har rukket å informere familien.

– Jeg får kanskje ta en telefon nå, sier han og ler.

Terningkast 2: Hva er poenget?

Hauge har to barn og forteller at hun håper at hennes neste faste forhold vil bli et som varer.

– Det er veldig viktig at jeg har en kjæreste som kommer overens med barna mine. Jeg falt for personligheten til Jonas. Han er skikkelig sjarmerende, snill – og veldig kjekk. Nå tar vi en dag av gangen, og så får vi se hvor seriøst det blir, sier hun.

Myrvold betror at oppstyret rundt serien ble i overkant mye da seien gikk på lufta. Dagen etter premierefesten dro han derfor på en ukes spontantur til Bangkok.

– Det var så mye kjas og mas, så jeg reiste fra landet. Men jeg var likevel i daglig kontakt med Sandra. Hun er veldig, veldig pen og utrolig omgjengelig og hyggelig å være sammen med. Så selv om jeg ikke fant kjærligheten på Filippinene, så har jeg kanskje funnet den i Sandra, sier en forelsket Myrvold.

Både han og Hauge jobber som selvstendig næringsdrivende.

Oppdatert? Disse nakendaterne har også funnet lykken – men på hver sin kant

Sladder ikke nakendating: – Skal ikke følge tissefanter omkring

Det gjenstår tre episoder av «Adam søker Eva». Myrvold er med i den aller siste.

Rundt 1250 mennesker søkte seg til programmet da TVNorge i fjor la ut en generell utlysning om deltagere til et sjekkeprogram – på et eksotisk sted. Omtrent 80 prosent trakk seg da kanalen informerte om at et av kriteriene var total nakenhet.

Originalkonseptet, «Adam Looking for Eve», stammer fra Nederland.

VG+: Derfor dater vi nakne på TV

1 av 16 Fra innspilling av nakensjekking på stranda Binangkulan på øya Tapiutan på øygruppen Palawan på Filippinene. Eyeworks Dinamo spiller inn Adam og Eva for TVNorge i februar 2015. Foto: Ingvill Dybfest Dahl

Her kan du lese mer om