DANSELØVE: Sophie Elise Isachsen, her fra Vixen Blog Awards 2013 på Edderkoppen. Foto:Vegard Wivestad Grøtt,NTB scanpix

Sophie Elise: - Derfor trenger jeg å være med videre

Når jeg danser klarer jeg å gi slipp på alle andre litt vanskelige ting, sier bloggeren Sophie Elise Isachsen til VG.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Sophie Elise er blant Norges mest leste bloggere og hun legger ikke skjul på at det til tider kan være ensomt å bare være blogger.

– Det er egentlig ingen som er avhengig av meg. En del av de reaksjonene jeg får, går på at jeg er overfladisk og at nå må jeg snart «få meg noe ordentlig å gjøre». Det føler jeg at det å være med i «Mitt dansecrew» er, sier Sophie Elise Isachsen.

FØRSTE UTSTEMMING: I kveld må en av kjendisene og deres dansecrew forlate «Mitt dansecrew». Thomas "Finger'n" Gullestad, Sandra Lyng Haugen, Eskil Pedersen, Lisa Tønne, Markus Bailey og Sophie Elise Isachsen er spente på hvem det blir. Foto:Heiko Junge,NTB scanpix

I kveldens program har alle kjendisene valgt hver sin sportsgren som skal gjenspeiles i koreografien de skal fremføre sammen med sitt dansecrew. Sophie Elise og hennes Unique crew har valgt seg sprint.

Susanne Furøy Wergeland og DUO Crew har valgt en dansekoreografi som gjenspeiler kampsporten Kung fu, Markus Bailey og Stax crew har valgt basketball, Thomas «Fingeren» Gullestad og Absence har valgt sjakk.

- Er med for å vinne

Sandra Lyng og Deep Down Dopeizm slår like godt flere sportsgrener sammen i en idrettsmedley, mens Eskil Pedersen og Cre8 har valgt å fokusere på skisporten. Lise Karlsnes og Werkin’ girls tar for seg boksing, mens Lisa Tønne og Juice crew har valgt golf.

– Når jeg danser tenker jeg ikke på noe annet enn akkurat det. Da har jeg det bare gøy, og da klarer jeg å gi slipp på alle andre litt vanskelige ting, sier Sophie Elise.

Hun legger ikke på noen måte skjul på at det viktigste er ikke bare å delta.

– Jeg er med for å vinne, slår hun fast.

Selv om hennes blogg i fjor var den nest mest leste og hun hadde gode inntekter i fjor, har Sophie Elise også lyst til å gjøre andre ting her i livet.

Vil jobbe bak kamera

– Jeg har allerede vært med i TV-serien «Bloggerne», det har gitt meg et innblikk i TV-verden og fungert som en døråpner til «Mitt dansecrew». Det har gitt meg lyst til å jobbe bak kamera, i produksjonen, sier Sophie Elise Isachsen.

Nå krysser hun fingrene og håper at det ikke er hun og Unique som er blant de to som havner nederst på listen etter at seerne har sagt sitt, og dermed må ut i «dansebattle».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder