FORELSKET: TV-kjendisen Khloe Kardashian (32). Foto: AP

Khloe Kardashian viser frem ny kjæreste

Hun skal ha blitt skilt for få dager siden, men Khloe Kardashian er allerede klar til å stå frem med sin nye, syv år yngre flamme.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Khole Kardashian (32) skjuler ikke lenger den ferske romansen med basketspilleren Tristan Thompson (25). De to feiret Halloween søndag, utkledd som henholdsvis actionskikkelsene Storm og Black Panther.

Husker du? Her glitrer en naken Khloe Kardashian

Underveis i feiringen sendte Khloe ut flere bilder på Snapchat, blant annet hvor de to kysset hverandre. E! Online har gjengitt flere bilder.

Dagen derpå har Khloe også postet bilde av seg og sin nye, kanadiske kjæreste på Instagram. Der poserer de mens de ser hverandre dypt inn i øynene – han riktignok med maske. Men på Snapchat-bildene avslørte hun at det var den kanadiske basketspilleren som hadde kledd seg ut.

Sammen med bildet har hun postet et hjerte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Spekulasjonene om realitystjernens nye forhold har versert i et par måneder. I september skal de to ha feriert sammen i Mexico.

EKS: Khloe Kardashian og Lamar Odom på nyåret i år. Foto: AFP

Nyskilt

Kardashian giftet seg med NBA-stjernen Lamar Odom (36) i 2009 etter bare en måneds bekjentskap. Forholdet har vært stormfullt og av og på. Hun søkte om skilsmisse – igjen – for en tid tilbake, og nylig skal den ha blitt formelt signert, ifølge People.

Ekteparet var på vei til å gå fra hverandre på denne tiden i fjor, og Khloe skal da ha hatt en romanse på gang med en annen basketspiller, James Harden (27). Den affæren gikk på en smell da Odom kollapset og holdt på å dø.

Bakgrunn: Kardashian-eks funnet bevisstløs

Lenge satt Khloe ved Odoms sykeseng, og en stund så det ut til at de ville finne tilbake til hverandre. Nå skal det imidlertid være slutt for godt, og Khloe har funnet lykken med enda en NBA-stjerne.

Khloe Kardashian: – Savner ikke sex, bare kos

NY: Tristan Thompson spiller for Cleveland Cavaliers. Her på et bilde fra i sommer. Foto: AFP

Dramatisk

Kardashian-familien har hatt en tung tid. Kun fire uker har gått siden storesøster Kim Kardashian West (35) ble brutalt ranet under et oppholdt i Paris.

Kim selv har holdt seg unna sosiale medier siden episoden. Khloe stilte kort etter opp hos talkshow-vert Ellen DeGeneres, hvor hun forklarte at søsteren sliter etter den dramatiske opplevelsen.

– Det er forferdelig traumatisk det som skjedde med henne. Men familien vår er supertette og nær hverandre, og vi skal komme gjennom dette sammen. Vi setter stor pris på all støtte og kjærlighet fra alle dere, men det vil ta tid, uttalte Khloe (se opptaket under).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder