Jarl Goli ute av dansen

Mona Grudt: - Brennhett når Kim-Daniel opptrer!

Jarl Goli svingte seg ut av «Skal vi danse» i kveld.

Artikkelen er over seks år gammel

«Portveien 2»-legenden måtte ut i danseduell mot Venke Knutson, og det ble altså sistnevnte som trakk det lengste strået.
Alle de fire fagdommerne mente at popjenta fra Sørlandet fortjente å gå videre da ekstradansene var unnagjort.

- Dette var utklassing, sa dommer Tor Fløysvik etter endt duell.

- Fagdommerne har stort sett rett, måtte Goli medgi.

Mens deltakerne i TV-programmet svingte seg på parketten i kveld, ble deres forsøk på å danse jive vurdert fortløpende av tidligere «Skal vi danse»-vinner Mona Grudt.

VGs gjesteanmelder Mona Grudt ga Knutson terningkast 4 for innsatsen, og er lettet over at resultatet gikk hennes vei.

- Venke skulle aldri vært i danseduell, så jeg er lettet over at vi får se henne videre i «Skal vi danse». Nå begynner nivået å bli høyt på flere av danseparene, så jeg tror ikke det er noen som er trygge fremover.

Grudt har også en hilsen til utstemte Goli:

- Jarl, takk for god underholdning og all positivitet!

I motsetning til de profesjonelle dommerne legger den tidligere «Skal vi danse Superfinale»-vinneren underholdningsverdien på hvert bidrag til grunn for terningkastet.

VG:s terninger viser 3 prikker

Jarl Goli og Alexandra Kakurina (danser til «Levva Livet»)
Mona Grudt: - Jarl har fått en god gammel trønderslager å danse jive til, og det ser jammen meg ut som om det bor en trønderrocker i mannen. Ingen tvil om at han koste seg, men det virket litt bakpå og stivt. Dette var helt klart underholdende å se på, men danseferdighetene er kanskje ikke helt på plass.

VG:s terninger viser 4 prikker

Venke Knutson og Egor Filipenko (danser til «Flink»)
Mona Grudt: - Venke våknet virkelig forrige lørdag, og jeg var veldig spent på kveldens opptreden. Dette var veldig søtt, og Venke har en fantastisk utstråling. Jeg syns hun er litt vel forsiktig, men Tor elsker henne og da er mye gjort.

VG:s terninger viser 6 prikker

Kim-Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud (danser til «Slakt»)
Mona Grudt: - Etter en fantastisk samba forrige helg har han lagt lista ganske høyt for seg selv. Dette var en fornøyelse å se på, jeg er ikke skuffet! Det er brennhett når Kim-Daniel opptrer, og det kan se ut som om han danser på glødende kull, for de bena spretter som trommestikker. Kim-Daniel, jeg vil danse med deg!

Carl I. Hagen og Therese Cleve (danser til «La det swinge»)
Mona Grudt: - Jive er en prøvelse for kondisen, og det er ingen tvil om at han gir alt. Dette går litt for fort for Carl, men han danser slett ikke så verst når han får holde sin vakre Therese. Jeg synes ikke dette er helt på topp dansemessig, men jeg er likevel imponert over innsatsen og viljen. Stå på, Carl!

Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen (danser til «Tigergutt»)
Mona Grudt: - Ingen tvil om Kathrine er glad i å danse, flink er hun også! Hun leverer bra hver eneste lørdag, men jeg synes hun holdt igjen litt i kveld. Jeg fikk en følelse av at hun ikke slapp seg helt løs, så det blir derfor ingen toppscore her fra sofaen. Men jeg er imponert over at hun som har så lange bein, likevel greier å holde det kjappe tempoet.

Pål Anders Ullevållseter og Anette Stokke (danser til «Granada»)
Mona Grudt: - Dette var ikke helt dansen for Pål, dessverre, og det ser ut som om paret danser til forskjellig rytme. Ingen tvil om at han vil, men han får det ikke til. Han ser for konsentrert ut, så det blir ikke mye å hente på showfaktoren heller.

Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe (danser til «Sola di»)
Mona Grudt: - Eli ser helt fantastisk ut i kveld! Carl, i kveld er du vel stolt av din vakre fru? Jeg synes det var en koreografi som passet Eli godt, men det ser mer ut som dans på lokalet enn en jive.
Nå har jo Eli flydd høyt i samtlige episoder, men det er kanskje på tide å roe litt ned, for jeg blir fryktelig nervøs for at hun skal skade seg.

Eirik Søfteland og Nadya Khamiskaya (danser til «Metallic hvit»)
Mona Grudt: - OK, jeg er litt svak for rockere! Dette hadde stor underholdningsverdi for oss her i stua, og for en fantastisk kul koreografi Nadya! Dette var tøft, rått og rocka! Å, som jeg gleder meg til å se hva Eirik og Nadya har å by på utover høsten.

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. Mona Grudt : - Carl Ivar virket litt anspent i kveld

  2. Mona Grudt: Litt av noen bein du har Kathrine!

  3. Dette frykter «Skal vi danse»-deltakerne før direktesending

  4. Kathrine Sørland: - Jeg er litt skuffet

  5. Mona Grudt om Eli: - Jeg ble livredd

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder