Espen Eckbo i sex-scene i «Klovn til kaffen»

I denne ukens «Klovn til kaffen» er det Odd Magnus Williamsson som bestemmer. Dermed måtte Espen Eckbo ha en sex-scene på skjermen.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Sammen med Iselin Michelsen, kjent fra blant annet «Paradise Hotel» skulle Espen Eckbo spille i en het scene i en filmtrailer.

– Jeg synes det er flaut nok å ha sex på ordentlig, og så å spille en sex-scene er jo enda verre, sier han i episoden.

Til VG utdyper han:

– Jeg ble stylet til å spille en hallik som testet ut en av sine ansatte. For Iselin var nok dette «peanuts», hun har vel vært med på verre ting i «Paradise Hotel». Men for meg så var det å pushe grensene. Så vi møttes på midten, kan du si – både fysisk og kunstnerisk. Det var en pussig opplevelse, sier han før han legger til:

– Vi fikk en liten smak av Hollywood, og da jeg så den endelige traileren må jeg si at jeg fikk lyst til å se filmen. Så jeg håper noen påtar seg å lage en film med Hege Schøyen i hovedrollen som hevntørst drapsmaskin.

HVER GANG VI LER: Det er god stemning blant gjengen i «Klovn til kaffen». Fra venstre: Odd-Magnus Williamson, Espen Eckbo, Knut Lystad, Hege Schøyen, Steinjo Halvorsen og Linn Skåber er med. Foto:Krister Sørbø,VG

Det er søndagens hovedperson, Odd-Magnus Williamsson, som bestemte at gjengen skulle lage en trailer til filmen «Die, motherfucker, die». Men det var ikke bestemt fra begynnelsen at Eckbo skulle spille i en sex-scene. Det var hevn.

– Hele tanken var å pushe de andre inn i uvante roller. Eckbos rolle er en slags hevn for den nedverdigende behandlingen vi fikk i det første programmet med Michael Jackson-dansingen. Det var en boomerang han kastet, som kommer tilbake og treffer ham rett i trynet, sier Williamsson.

KLAR FOR Å «PØKE»: Iselin Michelsen fra «Paradise Hotel» stilte opp i sex-scene med Espen Eckbo. Ifølge Odd-Magnus Williamsson ble Eckbo etterhvert klar for å «pøke». Foto: TV3,

Han sier at selv om Eckbo ikke fant rollen sin med det første, ble det bedre etter hvert.

– Først var det flaut og rart, med mye «uffing» og «akking». Men på et tidspunkt strammet han seg opp, og gikk inn i karakteren. Han klarte å ta det på alvor, og var 100 prosent fokusert. Han var klar for å pøke rett og slett, og det var vanskeligere å stoppe ham enn å få ham til å starte, ler han.

Mens Eckbo spiller inn en sex-scene, spiller Linn Skåber en sørgende kvinne, Steinjo Halvorsen spiller en psykopat, Knut Lystad blir torturert mens Hege Schøyen spiller en Kill Bill-inspirert Uma Thurman.

«Klovn til kaffen» sendes på TV Norge på søndag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder