MØTT AV VENNER: Jessica Lindgren (21) brast i grt da hun ble hyllet av venner. Men skuffelsen var stor over at familien ikke ventet på henne. Foto: Aftonbladet

«BB»-Jessica vant - familien uteble

Millionvinneren skuffet over familiens avvisning

(VG Nett) Svenske Jessica (21) kuppet millionpremien, men familien hun hadde håpet å se, ventet ikke utenfor «Big Brother»-huset.

«BB-rivalene og hundrevis med tilskuere sto i går kveld og ventet på nyrike Jessica.

Men Jessica, som hadde håpet at i hvert fall broren skulle være der - og kanskje mamma - ble snytt. Like før hun kom ut av huset, da Jessica fikk spørsmål fra programlederne om hvem hun ville hilse til, svarte hun: - Mamma. Jeg elsker mammaen min.

Men mamma glimret med sitt fravær på festen. Jessica falt i stedet gråtende rundt halsen på gode venner.

Lave seertall

«Big Brother» har på det meste hatt 500.000 seere, derfor er oppsiktsvekkende at selve finalen kun ble sett av 327.000 nordmenn.

Til sammenligning hadde fredagens «Idol»-finale gjennomsnittlig 771.000 seere, mens finalehelgens klare vinner var Melodi Grand Prix med svimlende 1.373.000 seere.

Gråt med venner

TV-kanalen Kanal 5 hadde forgjeves forsøkt å få Jessicas familie til å stille.

- Det er kjempetrist. Samtidig er det ikke uventet. Jeg hadde en følelse av at dette kom til å skje, betrodde Jessica til Aftonbladet i natt.

Jessicas familie er tilknyttet Jehovas Vitner og har store problemer med å fordøye Jessicas utsvevende liv i realityserien.

TV-seerne har titt og ofte fått se Jessica lese i Bibelen, som hun ville ha med seg inn i «Big Brother»-huset. Men Jessica har ikke vært med i familiens trossamfunn siden tenårene.

På kant med pappa

På spørsmål om hun føler seg frosset ut, svarer Jessica: - Ikke av mamma og broren min, men pappa... Han stengte meg ute for mange år siden.

Pappa Stefan Lindgren nektet i går å gratulere datteren med millionen.

- Hvorfor skulle vi være der? Vi er lei oss for at hun har vært med, skal pappaen ha forklart til den svenske avisen.

Savnet lillebror

Jessica har hatt en kort prat med broren etter at hun flyttet inn i «Big Brother»-huset for 115 dager siden. Lillebroren stilte opp i studio for to uker siden og fikk snakke med Jessica på direkten. Jessica ble tydelig rørt og overrasket - og brast i gråt.

Men heller ikke broren var der da Jessica i går ble hyllet.

- Jeg skulle ønsket at broren min var her, sa Jessica til Expressen.

I stedet tok «BB»-flammen Robin (21) varmt imot Jessica, til tross for at han brøt den korte forlovelsen med henne like før han røk ut av showet.

- Robin er som hjemme for meg, sa Jessica i går, mens Robin forklarte at det slett ikke er umulig at forlovelsesringene kommer på igjen raskt.

Tvil om nye pupper

Jessica skal kjøpe silikonpupper for deler av gevinsten, hvis hun da ikke ombestemmer seg.

- Jeg må tenke meg godt om. Jeg er kanskje mer verdt enn en masse plast i kroppen. Men et par silikonpupper skulle få meg til å føle meg bedre, sier Jessica.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder