«Paradise»-Negar: - Har ikke operert meg!

TV

(VG Nett) Gutta i «Paradise Hotel» var ikke nådige i sin beskrivelse av Bollywood-skuespiller Negar Khan da hun sjekket inn på hotellet.

Publisert: Oppdatert: 23.03.09 22:25

Den iransk-norske 24-åringen Negar Khan flyttet i kveldens episode inn på det omstridte hotellet, hvor intriger, sex og manipulasjon er viktige ingredienser i kampen om pengepremien på 300.000 kroner.

Les også:Sex-debut i «Paradise Hotel»

Allerede torsdag i forrige uke kunne TV-seerne se de andre reality-deltagerne bli presentert for Negar via videoopptak på storskjerm.

Les også:Bollywood-kjendis inn i «Paradise Hotel»

Stemplet som «fake»

Gutta var raskt ut til å stemple 24-åringen som «fake».

- Hun har jo lagt inn mer silikon enn deg! sa Mats Pedersen (22) til Ida Gran (21) og henviste til Idas ferske brystoperasjon med 400 gram implantater i hvert bryst. Også Negars frodige lepper høstet kommentarer fra de mannlige beboerne på hotellet.

Påstandene om skjønnhetsoperasjoner ble ikke mindre i kveldens episode, da gjengen fikk møte Negar personlig.

- Fake, fake, fake, gjentok Mats til TV-kameraene etter møtet med Negar.

Ler av påstandene

Men så langt er det ingen av de andre deltagerne som har konfrontert Negar direkte med spekulasjonene rundt hennes utseende.

Når VG Nett ringer Negar for å få en kommentar til all praten rundt hennes angivelige pynting på fasaden, bare ler hun.

- Jeg har alltid fått bemerkninger rundt utseendet mitt, både positive og negative. Jeg visste at det ville bli sånn også når jeg kom på TV, forklarer Negar.

- Har ikke operert meg

Hun nekter imidlertid bestemt for å ha fikset på kropp og ansikt.

- Jeg får alltid høre at jeg har fikset på masse, men det er ikke sant. Jeg har ikke forstørret brystene og ikke operert ansiktet mitt, forsikrer 24-åringen som flyttet med sine iranske foreldre til Norge da hun var fem år.

- Mange tror at jeg har operert kinnbena, men det har jeg ikke. Faktisk synes jeg det er morsomt at utseendet mitt høster så mange kommentarer, sier Negar til VG Nett.

Artikkelen fortsetter under bildet!

- Ekte munn

- Men du har svært frodig munn. Er du også utstyrt med den fra naturens side?

- Ja, jeg har ikke operert leppene, svarer Negar.

- Og du har heller ikke sprøytet noe midlertidig inn i dem?

- Nei, men det er veldig morsomt at det spekuleres så mye i det, ler Bollywood-skuespilleren som har jobbet mye i India og Italia.

- Jeg får alltid høre at øyevippene mine er falske. Men de er også ekte. Jeg er «real» - hele meg, hevder Negar overfor VG Nett.

Les også:Puppen spratt ut på rød løper

- Kanskje i fremtiden

Hun forteller at hun ikke tar seg nær av hva folk sier. Hun mener det følger med bransjen å få både positivt og negativt fokus rettet mot utseendet.

- Folk tror at siden jeg er skuespiller, så opererer jeg meg, sier 24-åringen som ikke utelukker at hun vil komme til å legge seg under kniven en gang i fremtiden.

- Når jeg er 50 år kanskje? Jeg har ikke noe imot at andre opererer seg. Det får være opp til hver enkelt person, sier Negar.

Det ble en god dose med både latter og tårer da de andre deltagerne i kveld tok imot den nyankomne. Særlig Nanna ble fortvilet da Negar kuppet romkameraten hennes, Kevin.

FLERE NYHETER OM «PARADISE HOTEL» HER

Her kan du lese mer om