BRAST I GRÅT: Anneli Drecker ble rørt til tårer under innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

BRAST I GRÅT: Anneli Drecker ble rørt til tårer under innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

Anneli Drecker om de de rørende øyeblikkene: - Jeg begynte bare å gråte mer og mer

Anneli Drecker lot følelsene ta overhånd i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes».

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Onsdag kveld hadde TV 2 vårlansering. Tilstede på lanseringen var Anneli Drecker (44), Sigvart Dagsland (50 og Simone Eriksrud (42).

LES OGSÅ: Se de første klippene fra «Hver gang vi møtes»

Alle er de med i kommende sesong av den populære storsatsningen «Hver gang vi møtes», sammen med Alexander Rybak (27), Lars Lillo Stenberg (51), Samsaya (33) og Øivind «Elg» Elgenes (55).

Anneli Drecker, Dagsland og Eriksrud legger ikke skjul på at flere rørende øyeblikk resulterte i heftige gråtescener.

LES OGSÅ: Derfor sa de ja til «Hver gang vi møtes»

Lettrørt

GRÅT MEST: Simone Eriksrud tok til tårene flere ganger under «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2


- Jeg sa veldig tidlig at jeg skulle ta meg av gråtingen. Jeg er så fryktelig lettrørt. I begynnelsen av programmet var det nok jeg som gråt mest av alle, men etter hvert tørket tårene inn. Jeg ble så sliten, forteller Eriksrud til VG under vårlanseringen.

Den som ble mest overrasket over sin egen reaksjon, var Sigvart Dagsland.

- Jeg skal ikke tøffe meg jeg. Jeg ble rørt flere ganger. Det er bare det at jeg kommer fra en familie som nesten aldri griner, men det var veldig flott. Det var en varm og fin stemning, sier artisten.

Gråt mer og mer

Etter flere innspillinger ble det til slutt Drecker som tok over tårepersene.

- Jeg begynte bare å gråte mer og mer. Jeg var så sliten på slutten, og tok nok over stafettpinnen for gråting.

- Hvorfor ble det så vanskelig å holde tårene tilbake ?

- Det var sterkere enn jeg hadde trodd. Det er sterkt å få noen av de fineste artistene du vet om til å fremføre dine låter. Det er ganske fint. Det jeg husker best er den deilige musikken og den fine stemningen. Alle de fine tolkningene overrumplet meg, sier Dagsland, og får medhold fra sine artistkollegaer.

Glemmer kameraene

SPENTE: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» fikk med seg mange gode minner i kofferten hjem. Fra høyre: Alexander Rybak, Simone Eriksrud, Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Øyvind Elgenes, Samsaya og Lars Lillo Stenberg. Foto: TV 2


- Alle ga så mye av seg selv, mye mer enn jeg hadde forventet meg, og det rørte meg veldig. Alt handler mye om musikk, og siden vi legger mye av personligheten vår i musikken - hva som har skapt oss og hva som beveger oss, blir det veldig ærlig og flott, legger Eriksrud til.

- Man sitter og har orkesterplass til helt nydelige utgaver av sine egne komposisjoner. Norge er et lite land, og vi har alle et forhold til disse sangene, så man føler seg veldig privilegert, forteller Drecker.

- Hvordan er det å utlevere seg selv i en slik setting ?

- Det er stunder der man glemmer at kameraene er der. Til slutt sitter man rundt et bord med gode venner og kollegaer, som man har lyst til å dele både gode og dårlige erfaringer med. Det gjør at det blir veldig sterkt. Det er ikke så ofte vi har sjansen til å snakke om disse tingene. Tilfeldigvis så er kameraene der, og det får bare seerne tåle, sier Drecker.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder