Tilbake på TV 2 hver søndag før jul: Ny programlederjobb for Ari Behn

Ari Behn (43) fortsetter «karrieren» som programleder på TV 2. I desember skal han lede fire adventsprogrammer sammen med Katrine Moholt (42).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ari Behn har tidligere vært å se på skjermen sammen med Per Heimly, i reiseprogrammet «Ari og Per», som ble vist på TVNorge. Han debuterte i TV 2-sammenheng både programleder og artist under årets første innspilling av «Allsang på Grensen» på Fredriksten festning i Halden.

Også denne gangen skal han lede et allsang-program, «Håp i ei gryte», sammen med Katrine Moholt, som for tiden også er aktuell som programleder i «Skal vi danse».

Nå stiller de to opp sammen med rekke kjente artister og fremfører kjente og kjære julesanger fire søndager i advent, for å skape blest om Frelsesarmeens årlige julegryteaksjon. «Håp i ei gryte» har også vært vist i adventstiden både i fjor og året før, men da var det bare Katrine Moholt som var programleder.

Ari Behn om hvorfor han «så godt som umulig å leve sammen med»

– Ari Behn har et stort hjerte og et stort engasjement for Frelsesarmeen og det er helt klart et pluss for programmet å få ham med som programleder, sier programseriens produsent Einar Matre i TVInter til VG.

Ari om sitt kongelige hverdagsliv: – Vi tømmer også oppvaskmaskinen

Julegryta er Frelsesarmeens årlige innsamlingsaksjon i desember. Innspillingen av de fire adventsprogrammene finner sted neste uke, og artister som Kåre Conradi, Wenche Myhre, Tone Damli, Helene Bøksle, Ingrid Olava, DDE, Herborg Kråkevik, Rein Alexander, Lisa Stokke og Jørn Hoel er med.

Det blir en travel høst og førjulstid i rampelyset for Ari Behn. I tillegg til adventsprogrammet på TV 2, spiller han teater med forestillingen «Visjonæren/Martyrium 1:77». som skal settes opp i Berlin i slutten av november. Deler av tiden frem til jul til kommer også å gå med til promoteringsturer for «Tiger i hagen» som fikk terningkast fire her i VG - og da blir det kjøpesenterstands for Kongens svigersønn.

– For å være helt ærlig, akkurat det er litt både og. Mange har lett for å blande rollene mine - og livet mitt. Mange av de som kritiserer mitt forfatterskap, har aldri lest bøkene mine heller, sa Ari Behn til VG i forbindelse med lanseringen av boken i slutten av oktober.

TV 2s pressekontakt Alex Iversen opplyser til VG at Ari Behn ikke er tilgjengelig for kommentar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder