NETFLIX-STJERNE: Kate Mara på visningen av «House of Cards» i februar i år. Foto: WENN.COM

Avslører sex-spøk på «House of Cards»-settet

Kate Mara (31) prøvede å sette ut Kevin Spacey (54) på «House of Cards»-settet, men lyktes ikke med puppepyntstunt.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

31-åringen liker å lette stemningen på settet, og forteller i et intervju med Playboy at hun prøvde å gjøre en sex-scene med Kevin Spacey litt mindre klein.

Oppskriften: Skaffe såkalte «nipple pasties» - brystvorteskjulere - med Spaceys fjes på.

- Jeg prøvde å få ham til å le. Men han ventet til regissøren sa «kutt» før han lo. Kevin har fantastisk humoristisk sans, men han er også veldig profesjonell og virkelig god på det han gjør, sier hun i intervjuet.

RINGREV: Kevin Spacey lo godt - men først etter scenen var spilt inn. Foto: REUTERS

Mara, som spiller rollen som Zoe Barnes i norske politikeres favorittserie, kaster derimot ikke klærne i bladet.

Hun røper at familien ikke alltid har likt hennes mer vågale roller og scener.

- Nå kan de le av det, men de ble veldig opprørte da jeg var 19 og hadde en scene i «Nip/Tuck». Man så meg bare bakfra, men det insinuerte at jeg var naken, sier hun.

- Jeg prøvde å forklare at det er en del av yrket. Og hvis det er viktig og riktig gjort, kan jeg gjøre en del, sier hun.

Kate er søster av Oscar-nominerte Rooney Mara (28), kjent fra den amerikanske versjonen av Stieg Larssons «Milennium»-filmer. 31-åringen forteller at hun og lillesøsteren flere ganger har kjempet om de samme rollene.

- Vi har vært på audition for de samme rollene, og vi har sjekket når hverandres audition er. Det ville vært kleint bare plutselig å møtes der, sier hun.

Om hun ikke blir forvekslet med søsteren, har hun blitt forvekslet med flere andre stjerner.

- Som rødhåret har jeg blitt forvekslet med andre rødhårede, som Amy Adams. Men det går bra - hun er fantastisk. En gang kom det noen opp til meg og sa «Jeg elsket deg i «The Devil Wears Prada», men det var ikke meg, det heller.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder