Vil du dele ut Publikumsprisen under Gullruten?

Det er VGs lesere som stemmer frem vinneren – og nå kan du også få dele ut prisen under Gullruten!

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Siden slutten av mars har VGs lesere stemt på hvem de mener fortjener «Publikumsprisen» under Gullruten: Henriette Steenstrup, Anne Rimmen, Lisa Tønne, Kadafi Zaman, Truls Svendsen, Pernille Sørensen, Martin Beyer-Olsen, Bård og Vegard Ylvisåker, Erik Solbakken og Otto Robsahm.

Utgangspunktet for de nominerte er at de har utmerket seg i TV-året mars i fjor til mars i år.

Har du lest?Disse er nominert til Gullruten 2015

BYR PÅ CHAMPAGNE: Rampelys TV-programleder Morten Hegseth lover en god fest i Bergen under Gullruten for personen som vinner. Foto:Jan Petter Lynau,VG

Det er VGs lesere som stemmer frem og etter hvert kårer vinneren – og nå får en av våre lesere muligheten til å dele ut prisen på scenen i Bergen, sammen med «Panelet»-programleder Morten Hegseth.

– Kjendisfester er ikke alltid like gøy, men Gullruten kan jeg skriver under på er moro. Festen er i Bergen, det er vår, det er TV-bransjens beste folk og Asbjørn Slettemark og Hercules lager alltid et ellevilt bra nachspiel. Og er det ekstra gøy, blir det ofte nachspiel etter nachspielet.

– Dessuten – muligheten til å få dele ut pris på scenen på Gullruten er en sjans man ikke bør la gå fra seg. Jeg har aldri gjort det, og gleder meg helt enormt. Og er relativt nervøs. Etterpå skal vi feire med et glass champagne. Jeg spanderer!

Tag en venn!

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet innen 30. april klokken 12.00 – så er du med i trekningen om å få dele ut en av de gjeveste prisene under Gullruten.

Ikke nok med det – du får også ta med deg en venn! Tag den du har lyst til å ta med deg i kommentarfeltet.

«Det blir dyrt», tenker du kanskje – men der tar du feil. VG betaler nemlig transport og overnatting for dere begge to – slik at dere kan kose dere i Bergen på en av landets større prisutdelinger.

OBS: Du og din venn må begge være 18 år for å være med i konkurransen.

NOMINERTE: Disse ti er nominert til «Publikumsprisen». Avstemningen er nå over, og de fire finalistene vil offentliggjøres 1. mai. Foto:VG,

«Publikumsprisen» går til en programleder eller TV-personlighet.

For å finne disse kandidatene har Milli sittet i en jury bestående av Morten Wiberg (TV-ekspert i Carat), Kristina Nilsen (analysesjef i Retriever), Martin Jøndahl (programsjef i VGTV), Tina Jære Brandt (prosjektleder for Gullruten) og Trine Saugestad Hatlen (produsent i VGTV).

De fire kandidatene som har fått flest stemmer 1. mai, vil være til stede under Gullrute-arrangementet i Bergen 9. mai, og disse fire kan stemmes på helt frem til prisutdelingen – hvor vinneren vil bli annonsert – og prisen vil bli delt ut av en av VGs lesere!

I fjor vant Truls Svendsen, og året før var det «Mitt Dansecrew»-programleder Stian Blipp som stakk av med prisen.

PS: Det er ikke for sent å stemme på din favoritt!

GJEV PRIS: For to år siden vant Stian Blipp «Publikumsprisen», og i år kan du bli den heldige som får gå på scenen og dele ut prisen til TV-personligheten som folket har stemt frem. Foto:Øyvind Ganesh Eknes,TV2

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder