KRAFTIGE SMERTER: Melissa Iskric Norrøne nekter å la fallet ødelegge kveldens opptreden, og er fast bestemt på å stå scenen i høye hæler.

KRAFTIGE SMERTER: Melissa Iskric Norrøne nekter å la fallet ødelegge kveldens opptreden, og er fast bestemt på å stå scenen i høye hæler. Foto:TV 2,

«Idol»-Melissa falt av scenen før sending

Etter danseprøvene med programleder Stian Blipp, ramlet Melissa Iskric Norrøne (18) av scenekanten og fikk en kraftig smell i den venstre foten.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Onsdag kveld er det duket for den andre semifinalen i årets «Idol», men forberedelsene gikk ikke helt som planlagt for 18-åringen fra Molev.

- Jeg har veldig vondt og foten har hovnet opp. På slutten av dansingen med Stian skulle jeg snu og gå av scenen, men jeg kan ikke ha sett meg for. Plutselig fikk jeg venstrebenet utfor scenen, og slo den kraftig inn scenekanten på vei ned i gulvet, forteller Norrøne til VG.

Hun har nettopp gjennomført siste øving på scenen, og forteller at foten ble verre etter generalprøven.

- «Idol»-produsenten ønsket at jeg skulle dra på legevakten, men da hadde jeg gått glipp av generalprøven. Jeg følte den var viktigere å få med seg, så får jeg heller oppsøke lege etter sending og få tatt røntgen for sikkerhets skyld da, sier 18-åringen.

Norrøne forteller at hun kan hinke forsiktig på foten, men at hun er avhengig av å bli løftet opp og ned fra scenen. Likevel er hun soleklar på at uhellet ikke skal få ødelegge kveldens opptreden.

- Jeg er fra bondelandet, så jeg er vant til å tåle litt. Det er typisk at dette skjer rett før, men jeg skal stå på å gi alt i kveld. Jeg er veldig sta og nekter å la et fall ødelegge for en opptreden, understreker 18-åringen og legger til:

- Jeg får bare ta smertestillende å late som ingenting har skjedd. Jeg skal stå med høye hæler på scenen i kveld.

Forrige fredag var det Lise Zosa (19) og Thomas S. Pettersen (20) som kunne juble over finaleplass.

Dette synger deltakerne i kveld:

Felipe Alexis Munoz: «The Way You Make Me Feel» av Michael Jackson

Sahar Vahdani: «Let it go» av demi Lovato, fra filmen Frost

Stine Jakobsen: «Clown» av Emili Sandé

Jonas Nielsen: «Billy Jean» av Michael Jackson

Melissa Iskric Norrøne: «What's love got to do with it» av Tina Turner

Jesper Jenset: «Pyro» av Kings of Leon

Jekeziahrem: «Toxic» av Britnmey Spears

Irma Karoline Iversen: «Shake it Out» av Florence & The Machine

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder