BLIKKFANG: Christina Hendricks soler seg i rampelyset under Bafta Awards i London i februar i år. Det røde håret har blitt hennes varemerke. Foto: AFP

«Mad Men»-stjernen er ikke ekte rødtopp

Christina Hendricks (36) er berømt for sin veldreide kropp og glinstrende røde hårmanke. Men ikke alt er ekte fra naturens side.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Om Christina Hendricks på IMDb.com

Den amerikanske skuespilleren røper i et intervju med avisen Daily Mail at hun opprinnelig er blond.

- Jeg er egentlig mørk blond, men siden jeg ikke har sett min egen hårfarge på evigheter, kan jeg ikke beskrive den nærmere. Jeg har farget håret rødt siden jeg var 10 år. Jeg innser nå hvor rart det egentlig var at men mamma lot meg gjøre det, røper 36-åringen, som gjentatte ganger har toppet lister over verdens mest sexy kvinner.

Gulrotrød og lykkelig

Hendricks forteller at hennes aller største forbilde i barndommen var romanskikkelsen «Anne of Green Gables (Anne fra Bjørkly, norsk tittel)», med sine lange, røde fletter.

MEN KROPPEN ER EKTE: Christina Hendricks har gjentatte ganger forsikret at hennes frodige byste er ekte vare. Her på en filmpremiere i New York i fjor. Foto: WENN

- Det var noe ved henne som appelerte til meg, og jeg ønsket meg hennes vakre, røde hår. Jeg var helt lys den gangen og ble helt gulrotrød - men jeg var overlykkelig. Jeg gikk på skolen neste dag og følte at jeg hadde funnet meg selv.

Hendricks spiller den forførende sekretæren Joan Holloway i den prisbelønte TV-serien «Mad Men», som handler om reklamebransjen på Madison Avenue i New York på 1960-tallet. 36-åringen har gjennom denne rollen blitt et stilikon og skjønnhetsideal for kvinner verden over.

Skuespilleren er stolt av sine frodige former og store byste, som hun gang på gang har gått ut og bekreftet er ekte vare.

LES OGSÅ: Puppene mine er ekte

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder