«CHARTER»-KLARE: Svein Østvik (47) er reiseleder i sesongens runde. Med på turen er 17 år gamle Camilla Fors, som jukset seg til plass i realityserien. Foto: TV3

«Charterfeber»-deltaker jukset på alderen

TV3 innrømmer rutinesvikt

(VG Nett) 17 år gamle Camilla Fors dukker i kveld opp i den populære realityserien, til tross for at hun egentlig ikke er gammel nok.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Tirsdag hadde femte sesong av den populære realityserien premiere på TV3. I årets sesong går turen til Tenerife, med «Charterfeber»-veteran Svein Østvik som en av reiselederne.

Protokoll:Hva synes du om «Charterfeber»?

Men en av deltakerne på turen var ikke like gammel som hun utga seg for å være da hun meldte seg på til programmet.

Jukset på søknadsskjemaet

Camilla Fors (17) skrev på søknadsskjemaet at hun var atten år gammel. At hun egentlig bare var 17 år ble først oppdaget under dag tre av innspillingen.

- Vanskelig å ta tilbake

- Jeg tenkte ikke nok over hva jeg gjorde. I ettertid ser jeg at det var dumt. Når jeg først ble plukket ut, var det vanskelig å ta det tilbake. Dette var en «once in a lifetime»-sjanse for meg, forklarer Camilla til VG Nett.

Hun forsikrer at hun raskt kom til enighet med TV3 og produksjonsselskapet.

- Jeg skjønner at de ble skuffet. Det var kjipt at det gikk utover dem. Men vi fikset opp i det, og jeg angrer ikke på at jeg ble værende, sier Camilla.

- Men jeg angrer på at jeg ikke informerte dem på forhånd. Da kunne vi kanskje kommet til enighet tidligere, legger hun til.

TV3 bekrefter

TV3 bekrefter historien overfor VG Nett.

- Hvordan reagerte dere da?

- Vi satte oss ned og tok en ordentlig prat med alle de involverte. Vi gikk gjennom detaljene, og det er også viktig at vi går over våre rutiner, som sviktet i dette tilfellet, sier informasjonsmedarbeider Øyvind Rognlien Skovli til VG Nett, og legger til at deltakeren ikke ble straffet for opptrinnet.

Ikke klippet bort

17-åringen vil ikke bli klippet bort fra årets sesong av realityserien.

- Betyr dette at vi kommer til å se en 17-åring gå på fylla på TV3?

- Hun kommer ikke til å vises på TV mens hun drikker alkohol. Det har ikke vært aktuelt å klippe henne bort. Da alderen ble kjent, fikk vi raskt skriftlig tillatelse fra hennes foresatte, som vi har hatt en god dialog med, sier Skovli til VG Nett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder