TV-AKTUELL: Jennifer Aniston på Hollywood-premieren til «Dumplin’», der hun spiller tidligere skjønnhetsdronning og mor til en tenåring. Foto: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES

Netflix bladde opp 850 millioner kroner for «Friends»

Jennifer Aniston (49) fryder seg over at den gamle TV-serien er så populær at TV-kanalene fortsatt blar opp svimlende summer.

Torsdag ble det klart at strømmegiganten Netflix betalte hele 100 millioner dollar – 850 millioner kroner – til Warner Media for å kunne tilby «Friends (Venner for livet)» til sine abonnenter også ut 2019.

– Jeg synes det er helt overveldende at publikum fortsatt har så mye kjærlighet og appetitt for serien, sier Aniston til Fox News.

Skuespilleren fylte rollen som Rachel i komiserien.

les også

«Friends»-stjerne avviser at han er etterlyst øl-tyv

Hun mener det sier mye om serien at den fortsatt appellerer med tanke på at verden så veldig annerledes ut da den ble spilt inn.

– På den tiden tilbrakte folk faktisk tid med hverandre og snakket sammen, sier 49-åringen, som i disse dager er aktuell med den nye Netflix-filmen «Dumplin’».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KLASSIKER: «Venner for livet», f.v.: David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc Foto: Reuters

les også

Jennifer Aniston om alle ryktene

«Friends» gikk på lufta i 10 år på NBC – fra 1994 til 2004. Totalt 236 episoder ble spilt inn. I Norge var det TV 2 som sendte den mens serien fortsatt var i produksjon. I disse dager er det TVNorge som viser repriser.

Situasjonskomedien handler om en gruppe på seks venner i midten av 20-årene som lever livene sine tett på hverandre. Fansen får følge dem gjennom gleder og sorger, kjærlighet, oppbrudd, giftermål, skilsmisser og barnefødsler.

les også

Matthew Perry på sykehus i tre måneder

Aniston har tidligere uttalt at hun gjerne kunne tenke seg å blåse liv i «Friends» igjen.

– Jeg fantaserer om det. Det er virkelig den beste jobben jeg noensinne har hatt, uttalte hun til InStyle i sommer.

les også

Aniston og Theroux skilles

Medskuespiller Matt Le Blanc har derimot vært tydelig på at han ikke er interessert i en gjenforening.

«Friends» vant en rekke priser, deriblant seks Emmy-statuetter.

NB: I «Dumplin’» får Aniston og resten av skuespillerne drahjelp av countrydronning Dolly Parton (72), som har spilt inn mange av sine største klassikere på nytt til bruk i Netflix-filmen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder