Føler seg lurt etter «Temptation»

TV

(VG Nett) Tobias Lundström (21) tok kjæresten tilbake til tross for at hun var utro under «Temptation island». Men da han han så TV-opptakene, gjorde han helomvending.

Publisert:

Svenskene har fått se siste episode av den omstridte dokusåpen «Temptation Island», mens norske TV-seere ennå ikke har fått være vitne til oppgjørets time på den thailandske øya.

Ble fristet

Tobias og Emma Lidén (20) var begge fast bestemt på å motstå fristelsene da de ankom den såkalte utroskapsøya, men Emma lot seg altså overtale til et eventyr med en av de single guttene. Da Tobias fikk høre om sidespranget før de reiste hjem fra øya, gjorde han det slutt med Emma.

Ble sammen igjen

En uke etter hjemkomsten traff Tobias og Emma to hverandre igjen, og de to valgte å gi forholdet en ny sjanse. Men så fikk Tobias se TV-opptakene som i vår har rullet over svenske, norske og danske TV-skjermer.

- Da kom alle de ubehagelige følelsene tilbake. Når jeg ser programmet nå i ettertid, så innser jeg at Emma ikke fortalte sannheten for meg. Hun serverte sin historie, og jeg var dum nok til å tro på henne. Jeg ønsket at det hun sa, skulle være sant, sier Tobias til avisen.

- Ikke mer å si

Han gjorde det slutt med Emma - igjen. Nå har det gått en måned uten at de to har hatt noe med hverandre å gjøre.

- Jeg har ikke noe mer å si til henne, sier Tobias.

Den bitre erfaringen til tross, Tobias hevder at han har gått styrket ut av hendelsene, og at han har blitt mer selvsikker.

Den eneste feilen jeg gjorde, var å bli sammen med Emma igjen, sier Tobias.

Her kan du lese mer om