Robert Downey jr. arrestert igjen

(VG NETT) Robert Downey jr. (35) måtte tilbringe flere timer bak murene natt til søndag. Tre måneder etter at han slapp ut av fengselet, er skuespilleren igjen på kant med loven.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Han har nettopp sluppet ut av fengselet og sikret seg en sentral rolle i suksess-TV-serien «Ally McBeal». Tilsynelatende kurert og vellykket. Så skjer det igjen. Robert Downey jr. blir arrestert for besittelse av narkotika.

- Mørkt kaos

Downey har gjennomgått det ene avvenningsprogrammet etter det andre, noe han beskriver som et stort helvete.

- Er det at jeg liker å torturere meg selv? Det er definitivt en måte å få tiden til å gå på. Det hele er så vanskelig å få tak i. Egentlig et mørkt kaos, som jeg ikke ønsker en fiende engang. Jeg blir noen ganger forbannet fordi det er så mye fremskritt, men ennå vet vi ikke om misbruk er kjemisk eller kan kalles en sykdom. Jeg har analysert frem og tilbake og endte med at det er et moralsk problem. Det hjalp meg der jeg var, sa skuespilleren i et intervju med VG for bare et par uker siden.

Downey jr., som er sønn av filmregissør Robert Downey, ble nominert til Oscar for sin innats i filmen «Chaplin» i 1992. Han er også kjent fra filmer som «Natural Born Killers» og «One Night Stand».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder