REPTIL-GJEST: Terri Irwin, Bindi Irwin og Robert Irwin med en kvelerslange på Steve Irwins stjerne. Foto: MARK RALSTON / AFP

Krokodillejegeren Steve Irwin fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame

Barna til avdøde «Crockodile Hunter», Steve Irwin, var beveget da de mottok en stjerne på Hollywood Walk of Fame på farens vegne.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Avdøde Steve Irwin får egen Hollywood-stjerne

Natt til fredag ble den australske TV-kjendisen hedret i Hollywood. Sønnen Robert Irwin, datteren Bindi Irwin og kona Terry Irwin var alle til stede under seremonien i Hollywood.

– Sammen vil vi fortsette å kjempe for alt pappa jobbet så hardt for, sa Bindi gråtkvalt til de frammøtte, ifølge Sydney Morning Herald.

TV-KJENDIS: Steve Irwin ble verdenskjent med TV-serien «The Crockodile Hunter». Her mater han n kjempekrokodille i Australia Zoo med sønnen Robert (1) på armen i 2004. Foto: CHANNEL 7/ APTN/ AP

I krokodillejegerens ånd var også en spesielle gjest invitert: En flere meter lang søramerikansk anakonda som buktet seg over den nylig avdukede stjernen.

les også

Bindi Irwin feiret 18-årsdagen i farens ånd

Nær 1000 mennesker skal ha møtt opp, ifølge Nine News.

Naturverneren og dyre-entusiasten Steve Irwin døde 4. September 2006 mens han filmet et innslag på Great Barrier Reef i nærheten av Port Douglas, da han fikk en pilskate-pigg i hjertet. Han ble 44 år gammel.

HEDRET FAREN: Bindi Irwin og kjæresten Chandler Powell var på plass i Los Angeles. Foto: MARK RALSTON / AFP

Familien har fortsatt å jobbe for å videreføre Steves arv med å formidle kunnskap om dyreriket og å drive Australian Zoo i Queensland.

Det vil også bli avholdt en galla for Steve Irwin i Beverly Hills 5. Mai, for å feire livet og arven hans.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder