Nye episoder i kveld: Heftig høst på «Hotel Cæsar»

En ung skjønnhet med sans for gifte menn krydrer en høst med hektisk aktivitet i Hotel Cæsars senger.

Artikkelen er over 20 år gammel

I kveld er det klart for nye episoder i serien om Anker-Hansen-familiens imperium.

Paret Sidsel Birkeland (Henriette Fuhr Blix) og hennes svoger, pastor Arne Marcussen (Ingar Helge Gimle), gjør entré på såpehotellet i slutten av september. Forholdet mellom psykopatpastoren og den nysgjerrige, strengt religiøse 20-åringen innleder en Cæsar-høst spekket med nye romantiske allianser.

- Interessene til pastor Marcussen? Det er kvinnfolk. Er det ikke det alle mannfolk tenker på? sier Ingar Helge Gimle med et skjelmsk flir.

Religiøs og forførende

Henriette Fuhr Blix (21), datter av Susanne Fuhr, kom rett fra Romerike folkehøgskole til rollen som den forførende og strengt religiøse Sidsel.

- Hun er veldig nysgjerrig på seksualitet og det maktspillet som oppstår i møte med menn. Det tryggeste er for henne å ha forhold til eldre menn, for da risikerer hun ikke at de røper noe overfor hennes religiøse familie, forklarer Henriette.

I tillegg til det konfliktfylte forholdet Sidsel har til sin svoger, pastor Arne Marcussen, blir hun også kjæreste med den snille Knut Arne (Christian Strand), som etterlater seg en skuffet Benedicte (Ingrid J. Nordby).

Det nyankomne paret har ikke eneansvar for å tilfredsstille seernes behov for dyneløfting, sjalusidramaer og overraskende allianser. Lene Elise Bergum spankulerer rundt på settet i flagrende silkegevanter i anledning innspillingen av dagens sengescene, og lover nye kjærlighetsaffærer fra Alexandra Kvamme.

- Hun kommer til å innlede et forhold til Ninnis bror Svein (Tom E. Brudvik). Og når hun har et forhold til ham, så kan hun jo være troende til å ha et forhold til hvem som helst, både gamle, unge, menn og kvinner, flirer Bergum.

Alexs store kjærlighet Jens August Anker-Hansen drar til Bergen for å begynne på Handelshøyskolen, men forholdet mellom ham og Alex blusser etter hvert opp igjen.

- De finner litt tilbake til hverandre. Alex har alltid hatt problemer i kjærlighetslivet, og nå dreier det seg ikke bare om ett, men to og tre mannfolk. Et bryllup mellom Alex og Harald Hildring (Anders Hatlo) skal etter det VG kjenner til også være på trappene i løpet av året.

Victoria kidnappes

Juni Lunde (Anette Hoff) blir satt på nye prøver når Linn Fylke (Ulla Marie Broch) kommer tilbake og kidnapper datteren Victoria (Sofie Cappelen). Victorias pappa Ragnar Lunde (Nicolai Lange-Nielsen) lever herrens glade dager med å gjenoppleve seksuallivets gleder med samme appetitt som sin tenåringssønn Albert. Far og sønn blir begge forført av Bitten (Anne E. Kokkin), og dermed er Albert etter lang og smertefull ventetid endelig innlemmet i seksuallivets gleder. Og pappa Ragnar har også stor appetitt.

- Han oppdager lidenskapen i nye varianter. Han er veldig seriemonogam, men intervallene blir stadig kortere, smiler Nicolai Lange-Nielsen. Ragnar får også lyst til å komme tilbake til Juni, men det går ikke nødvendigvis slik Ragnar ønsker. Victorias forsvinning fører paret nærmere hverandre igjen.

- De har lyst begge to. Men de har ikke lyst samtidig, det er problemet. Men lidenskapen blomstrer for Ragnar likevel, lover Lange-Nielsen.

Flere artikler

 1. «Cæsar»-eksplosjon ble for dramatisk

 2. Sophie Elise: Håper å bli tatt seriøst som forfatter

 3. Pluss content

  Slik gikk det med «Cæsar»-stjernene

 4. De ti heteste forfatterne i utlandet

 5. Snakker om «Love Island»-dramaet: – Det var kaos i hodet mitt

Fra andre aviser

 1. Resultater Vinterkarusellen 2006, løp 5

  Bergens Tidende
 2. Ny deltagerrekord i Stoltzekleiven Opp

  Bergens Tidende
 3. Slik gikk det med naboen i Terrengkarusellen

  Fædrelandsvennen
 4. Sjekk resultatene fra Walthers Løype

  Fædrelandsvennen
 5. Jon Tvedt raskest opp Stoltzekleiven

  Bergens Tidende
 6. Nær 1900 løp i tropevarmen.

  Fædrelandsvennen

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no