POPULÆR TV-KVARTETT: Josephine Bornebusch spiller Mickan, Johan Rheborg fyller rollen som Fredde, Felix Herngren spiller Alex, og Mia Skäringer har rollen som Anna i «Solsidan». Foto: Foto: Morgan Norman/söderberg Agentur/tv4 ,

Serien og skuespillerne ble for populære: - Ikke tid til flere sesonger av «Solsidan»

Snakk om paradoks: Takket være seriens popularitet, har skuespillerne i «Solsidan» fått så mye å gjøre at de ikke har tid til å spille inn flere episoder av serien.

Artikkelen er over fire år gammel

Det skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Vi kunne ikke en gang gå ut og spise middag etter at vi var ferdige med innspillingen. Det var ikke mulig å finne en dato som passet for alle sammen. Ingen av oss hadde tid, sier Henrik Dorsin til Aftonbladet på et pressemøte før visningen av femte og siste sesongen.

Felix Herngren hadde ikke en gang tid til å stille på pressekonferansen.

– Han er opptatt med en annen innspilling for TV 4, får det fremmøtte pressekorpset vite.

Har du lest? «Solsidan»-stjerne spilte inn sex-scener med familien til stede

Samtidig har fem års intenst arbeid med en av Sveriges mest populære TV-serier - og som også har blitt populær i Norge og på TV 2 - vært med på å sveise ensembelet sammen.

GODE VENNER: - Vi er jo blitt gode venner alle sammen. Det gjelder ikke bare oss som er på TV, men også resten av staben, sier Henrik Dorsin. Foto: Tv 4 , pressebilde

– Vi er jo blitt gode venner alle sammen. Det gjelder ikke bare oss som er på TV, men også resten av staben, sier Henrik Dorsin.

Selv skal mannen som TV-seerne kjenner som Ove, på turne med sceneversjonen av den populære «Grotesco»

Malin Cederbladh alias Annette går i gang med et nyskrevet teaterstykke som heter «Alltet», mens Johan Rheborg som spiller Fredde har hendene fulle med forskjellige teaterstykker. Josephine Bornebusch (Mickan) på sin side har hatt og skal fortette med TV-jobbing for TV3 og skrive en ny bok.

Les også: «Solsidan»-stjerne ble pappa for sjette gang

Mia Skäringersom spiller Anna, skal ha nypremiere på sin egen forestilling «Avig Maria» og deretter blir det sesong to av TV-serien «Ack Värmland».

Serien hadde premiere på TV4 i januar 2010, og i Norge er det TV 2 som har brakt det underholdende hverdagslivet ut til nordmenn. Mens i snitt 230.000 nordmenn har latt seg friste, har «Solsidan» på det meste samlet over 2,5 millioner seere i hjemlandet.

Handlingen dreier seg rundt «Alex», som sammen med sin «Anna» returnerer til barndomstraktene og gjenopptar kontakten med gamle venner.

Skuespillerne har vekselvis bidratt med å skrive manus.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder