GIFT I HEMMELIGHET: Mary-Kate Olsen og hennes forlovede, Olivier Sarkozy skal ha giftet seg i all hemmelighet på fredag i New York. Foto: Kevin Mazur , Getty Images for The Apollo

Mary-Kate Olsen skal ha giftet seg i hemmelighet

Den ene delen av de berømte Olsen-tvillingene, Mary-Kate Olsen (29), skal ha giftet seg med sin kjæreste gjennom mange år, franskmannen Olivier Sarkozy (46).

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over fire år gammel

Det melder en rekke internasjonale medier søndag. Vielsen skal ha funnet sted i et privat hjem i New York og ifølge E News er det ikke kjent hvem som var invitert til festen.

Fox News skriver at rundt 50 gjester var invitert og alle gjestene ble bedt om å levere inn sine mobiltelefoner før de fikk lov til å slippe inn på bryllupsfesten.

Les også: Olsen-tvillingens selskap saksøkes

Flere medier har også skrevet at det rundt om i festlokalene var satt opp store fat med sigaretter og at alle røkte hele kvelden.

STOR ALDERSFORSKJELL - STOR HØYDEFORSKJELL: Olivier Sarkozy og Mary-Kate Olsen. Foto: Kevin Mazur , Getty Images for The Apollo

Olivier Sarkozy, halvbror til den franske eks-presidenten Nicolas Sarkozy, er en profilert bankmann, mens Mary-Kate Olsen er best kjent som barnestjerne i den en gang så populære TV-serien «Under samme tak». Han har vært gift tidligere og har to barn fra første ekteskap. Hun har ikke vært gift tidligere.
Så du denne? John Stamos ville sparke Olsen-tvillingene

Det har vært mye hemmelighold rundt seremonien og giftermålet i forkant. På et tidspunkt har den yngre søsteren til Olsen-tvillingene, Elizabeth Olsen (26), sagt at planen var at hele familien skulle feire Thanksgiving sammen denne helgen.

Det angivelige nygifte paret har så langt ikke kommentert hvorvidt de har giftet seg eller ikke.

Les også: «Under samme tak» fortsetter

Olsen og Sarkozy ble et par i 2012 og det ble fart i ryktene rundt et mulig ekteskap i 2014, da Mary-Kate stolt viste frem en stor og åpenbart dyr ring. De har snakket svært lite om forholdet sitt, men det har vært mye spekulasjoner i mediene rundt aldersforskjellen på 17 år.

– Alle har tydeligvis en mening om akkurat det. Jeg er mer opptatt av det som ligger foran meg og vil heller sette én fot foran den andre, sa Mary-Kate Olsen til Wall Streen Journal i en sjelden kommentar oktober 2012.

Les også

Flere artikler

  1. Mary-Kate fikk avslag – skilsmissen må vente

  2. Mary-Kate Olsen får endelig starte skilsmissen

  3. Slik gikk det med «Under samme tak» -skuespillerne

  4. Giftet seg med overgrepsdømt barneskolelærer – nå vil han skilles

  5. Giftet seg med overgrepsdømt barneskolelærer – nå vil han skilles

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder