TV-VETERAN: John Stamos på People's Choice Awards i Los Angeles i januar i år. Foto: AP

John Stamos fylte 54 og blottet baken

«Under samme tak»-stjernen John Stamos takker fansen ved å poste nakenbilde av seg selv.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Skuespilleren rundet 54 år lørdag, og dagen derpå serverte han takkemelding og kloke ord på Instagram – sammen med et bilde der han viser seg uten en tråd. Riktignok står han med ryggen til og halvveis plassert bak store planter, men bildet vekker likevel oppsikt i mediene.

Nysgjerrig? Slik gikk det med stjernene fra «under samme tak»

Det er lite som tyder på at Hollywood-stjernen, som var blant TV-bransjens mest ettertraktede i sin glansperiode, føler alderen tynge. Tvert imot:

«Det er vidunderlig å tenke på hvor mye av livet som ligger foran meg, og ivrig (nesten utålmodig) venter på å avsløre sin varsomme, uperfekte og ufattelige skjønnhet», skriver 54-åringen og føyer til en dose livsvisdom:

«Ved å være villig til å droppe fordommene mine, holde kritikken tilbake og heller aktivt oppsøke det positive, og viktigst av alt – ønske magien velkommen, har jeg funnet ekte lykke», skriver Stamos og takker alle sine 2,1 millioner følgere for busdagshilsenene.

Tilbakeblikk: – Stamos ble utpresset

Nakenbildet har i skrivende stund fått om lag 175.000 likerklikk og over 5000 kommentarer.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

https://www.instagram.com/p/BX_vj6pAoQP

Stamos spilte rollen som onkel Jesse i «Under samme tak» fra 1987-1995. Han er også medprodusent for nyskapingen «Fuller House (Fortsatt under samme tak)», som hadde premiere i fjor.

Husker du? Stamos skuffet over Olsen-tvillingene

54-åringen, også kjent for hovedrollen i serien «Grandfathered», hadde sitt gjennombrudd i såpeserien «General Hospital» i 1983, en rolle han ble Emmy-nominert for og ifølge People mottok 10.000 fanbrev i uken for.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TV-KLASSIKER: Bak f.v.: John Stamos (Jesse), Bob Saget (Danny) og Dave Coulier (Joey) sammen med Jodie Sweetin (Stephanie) en av Olsen-tvillingene (Michelle), Andrea Barber (Kimmy) og Candace C. Bure (D.J.) i «Under samme tak» på 80-tallet. Foto: TV 2

Etter såpeeventyret hadde han to langvarige opphold i seriene «Dreams» og «You Again?» på 80-tallet, før en konsulent på sistnevnte serie anbefalte Stamos for rollen i «Under samme tak». Siden har han gjort seg bemerket i blant annet «Akutten» og på Broadway.

Skandale: «Under samme tak»-kjendis tatt for fyllekjøring

Etter å ha blitt tatt for fyllekjøring i 2005, uttalte TV-kjendisen i et intervju at det trolig er ungkarslivet som gjør at han ikke alltid opptrer modent:

– Et av mine problemer er at jeg ikke har de grunnpilarene som de fleste 50-åringer har, som kone, barn, en ordentlig jobb og alt det der. Jeg tror liksom ikke at jeg trenger å oppføre meg som en 50-åring. Samtidig er det viktig å være ansvarlig, og det sliter jeg med iblant. Da må jeg si til meg selv at «Du er voksen! Skjerp deg!».

Husker du? Stamos brøt med skuespillerkona

Jobben som skuespiller beskrev han som en lek.

– Jeg blir bortskjemt hver dag og er ikke blant de menneskene i landet vårt som jobber hardest.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder