Tone: - Ryktene setter forholdet på prøve

Tone Damli Aaberge (17) innrømmer at «Idol»-oppholdet og rykteflommen rundt henne og forballkjæresten Børre Steenslid (19) sliter på forholdet.

  • Camilla Norli
  • Ida Ellisif Knutsen

Artikkelen er over 15 år gammel

KJÆRESTER: Tone Damli Aaberge og Sogndal-spilleren Børre Steenslid er fortsatt kjærester. Men sier ryktene om brudd sliter på forholdet. Foto: Tor Yttri

- Det er plagsomt. Veldig plagsomt. Jeg merker at jeg blir mer og mer irritert. Jeg får telefoner hver dag med spørsmål om det er slutt. Selv om jeg driter i disse ryktene, så blir jeg irritert. De er jo helt på jordet, sier Tone, som forteller at kjæresten tar det enda tyngre.

- Han liker det veldig dårlig. Det er ikke noe festlig når han får telefoner fra slekt og familie som lurer på om det er slutt. Sånt er veldig trist. Vi er fortsatt sammen og har det bra, sier Tone.

Sliter på forholdet

Tone er vant med å være mye borte fra kjæresten. Han spiller på A-laget til Sogndal og er mye på farten, mens Tone egentlig bor på hybel på Sandane, der hun går på videregående skole.

Nå merker hun også «Idol»-oppholdet i Oslo sliter på det over ni måneder lange forholdet.

- Alt er jo bra mellom oss, men både «Idol»-deltagelsen og ryktene setter forholdet på prøve. Det er ikke lett å være så lenge ifra hverandre, og når jeg ikke en gang kan prate med en fyr uten at folk tror jeg har fått nye kjæreste, så er det ikke så lett. Jeg har fått merke at en pitteliten ting blir helt misforstått - at en fjær blir til ti høns, forteller Tone, som er forundret over sin nye kjendisstatus.

- Det handler nok litt om at Sogndal er en ryktebygd. Det blir gjerne sånn på bygda. Men det er også veldig merkelig at folk er opptatt av min sivile status. Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg. Kanskje det er ønsketenkning at det er slutt, tuller Tone.

Hun forteller at i det siste er hun blitt mer bevisst på hvordan hun framstår.

- Jeg er blitt mer bevisst på at jeg må være mer forsiktig, fordi jeg er redd for hvordan det skal oppfattes, sier Tone.

Mer om

  1. Idol

Flere artikler

  1. «Idol-Tone» er single

  2. Tones eks-kjæreste er ikke lei seg for at sjansen glapp

  3. Derfor holdt Adelén og dansekjæresten forholdet hemmelig

  4. Feiret med fotballkjæresten

  5. «Ungkaren»-Stig lei av rykteflommen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder