I 2012: Siren Henschien og Jan Ove Årsæther på TV 2s jubileumsgalla i Grieghallen ti år etter at de møttes. Foto: Tor Erik H. Mathiesen VG

Brudd for TV 2-profiler

Jan Ove Årsæther (45) og Siren Henschien (46) bekrefter at
de har gått hver til sitt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Årsæther er nyhets- og sportsredaktør i TV 2, mens Henschien er programleder for «Lørdagsmagasinet».

Paret møttes i 2002 da TV 2 feiret tiårsjubileum i Grieghallen, og de giftet seg på samme sted to år senere. Siden da har de fått tre barn sammen. Henschien har også tre barn fra et tidligere ekteskap.

Leste du: Ny nedtur for TV 2 og «Skal vi danse».

– Jeg kan bekrefte at vi før sommeren ble separert og et jeg har flyttet inn i et eget hus i Bergen. Utover det har jeg ingen kommentar, skriver Årsæther i en tekstmelding til VG.

Henschien bekrefter også bruddet, og skriver følgende til VG:

– Jan Ove Årsæther kjøpte seg hus i vår og tok ut separasjon.

KJENT POSITUR: Siren Henschien på TV 2-huset i fjor sommer. Foto: Tor Erik H. Mathiesen VG

Til Dagbladet har de tidligere fortalt hvor hektisk livet var i starten av forholdet, med boliger i hver sin by og etter hvert nye jobber for begge. Han har i tillegg pendlet til Oslo halve uken på grunn av jobben.

Mer om TV 2: – Tror krisen blir blodig.

– Vi fikk tre barn på 15 måneder. Siren hadde tre fra før, så vi ble en stor familie. Alt dette skjedde i en tid da jeg ble nyhetsredaktør, TV 2 startet Nyhetskanalen og vi pusset opp huset i Bergen, fortalte Årsæther til avisen.

– Det var hektisk, men det var noe vi var vant med fra en krevende jobb. Vi må være målbevisste for å vinne nyhetene og for å gjøre samfunnet bedre. Vi har lært oss til å leve slik. Når det koker på jobben for én av oss, så forstår den andre at ektefellen blir utilgjengelig mens det pågår, sa Henschien i intervjuet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder