GP-Jostein: - Flott MGP-trio

- men litt som å kaste perler for svin

(VG Nett) Allerede for mange uker siden gjettet GP-ekspert Jostein Pedersen at Haddy N'jie ville bli tilbudt programlederjobben.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Selv om Jostein personlig ønsket å se Bobbysocks innta scenen som programledere i den europeiske finalen i Telenor Arena, er han langt fra skuffet over dagens kunngjøring.

Jostein, kjent som VG Netts MGP-ekspert de siste årene og tidligere som MGP-kommentator for NRK i en årrekke, forutså allerede tidlig i januar at NRK ville hyre Haddy N'jie (30).

- Det blir henne. Det er jeg sikker på, sa Jostein til VG Nett i januar. Nå er han stolt over å ha gjettet rett.

- Det var det jeg sa! sprudler MGP-generalen som nettopp har landet på norsk jord med fly fra London når VG Nett får ham i tale.

VGTV: - Trioen: - Derfor ble vi valgt

GP-EKSPERT: Jostein Pedersen. Foto:

Selv om eksperter mener at NRK tar en sjanse med nettopp dette valget, er Jostein strålende fornøyd både med Haddy og de andre to, Nadia Hasnaoui (46) og Erik Solbakken (25).

- Representative

- De er veldig representative for flott norsk ungdom. En flott trio, konkluderer Jostein som bare mener det er ett skjær i sjøen.

Protokoll: Hva mener DU om programledervalget?

- Perler for svin

- Det er jo bare for vertslandet at programlederne betyr noe. De andre landene bruker jo sine egen kommentatorer hver gang programlederne snakker. Så sånn sett er det litt å kaste perler for svin, mener Jostein.

Han ser med stor spenning fram mot ukene som kommer. - Vi ser nå bare begynnelsen, og det er moro! humrer Jostein.

Les også: Sundnes: - En perfekt bukett

Les også: - Skal lede den kuleste festen

ALT OM MGP HER

Flere nyheter på Rampelys

Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder