VALGTE INGEN: Anna-Liisa Evensen fikk ikke et snev av romantiske følelser for noen av frierne sine, så i kveld sendte hun hjem både Jøran (t.v) og Frank. Foto: TV 2

«Jakten»-Anna-Liisa sendte hjem frierne:
- Visste fra starten av at det ikke ville gå

Anna-Liisa Evensen (26) skjønte allerede fra starten av at hun ikke ville finne seg en kjæreste gjennom «Jakten på kjærligheten».

 • Camilla Norli

Artikkelen er over syv år gammel

I kveldens episode måtte hun gi begge de siste frierne beskjeden om at hun ikke valgte noen av dem - og at hun ikke kom til å dra på noen kjærlighetstur.

- Jeg savnet det lille ekstra fra starten av, men jeg ville gi det en sjanse. Og det har jeg absolutt gjort. Jeg har hatt det veldig hyggelig, men jeg manglet de romantiske følelsene. Det var ingen kribling eller sommerfugler, sier Anna-Liisa - som følte at det ikke ble riktig å reise på tur.

Verst å si nei til Jøran

- Jeg vurderte å dra på tur med en av dem, men det ble litt feil, for da må du jo bygge opp under romantiske følelser - og kanskje gi noen falske forhåpninger. Det ville sendt ut feil signaler.

- Hvem var det verst å gi beskjeden til?

- Det var Jøran. Det tok lang tid å gi ham beskjeden, alt stoppet veldig opp for meg - og jeg manglet ord. Jeg merket at han følte litt mer enn det Frank gjorde. Frank var mer avslappet, mens Jøran gikk litt mer «all in».

- Har du kontakt med noen av dem?

- Ja, litt med Frank. Vi har et åpent og greit forhold. Ikke noe romantikk, men vi er blitt venner. Hele den uka på gården med frierne ble en slags kompis-uke. Jeg hadde håpet på noe mer, sier Anna-Liisa - som heller ikke har funnet noen kjæreste etter innspillingen av «Jakten på kjærligheten».

Bare opptatt av hest

- Nei, her er det bare hest, hest, hest. Jeg bruker alle dagene mine i stallen, så det har ikke vært tid til noe annet. Ellers føler jeg meg litt vaksinert fra den slags akkurat nå. Det har vært litt mye nå, så jeg har ikke noe spesielt kjærlighetsfokus nå.

Men det mangler ikke på pågang. Anna-Liisa har fått mange henvendelser av alle slag etter deltakelsen i «Jakten på kjærligheten».

- Det har vært mye på Facebook, sms og telefoner.

Håpet på noe mer

Frier Jøran Dahl (24) innrømmer at det var litt tøft å få beskjeden.

- Men jeg var egentlig forberedt. Jeg trodde kanskje hun kom til å velge Frank, siden det virket som om de hadde bedre kjemi. Men klart, jeg håpet at det skulle bli meg, og jeg hadde sagt ja - om det hadde skjedd.

- Du fikk litt følelser?

- Ja, jeg kjente jo litt på det. Jeg rakk vel ikke å bli forelsket, men jeg kunne tenkt meg å prøve videre uten TV-kameraene, sier Jøran som ikke angrer på deltakelsen.

- Det var en bra opplevelse, og jeg har truffet mange trivelige folk - både foran og bak kamera. Jeg angrer ikke, men jeg er usikker på om jeg vil gjøre noe sånt igjen. I alle fall ikke i den settingen. Å finne den rette på TV er nok vanskeligere enn folk tror, sier Jøran som heller ikke har funnet seg noen ny kjæreste.

Ny jakt på kjæreste

- Vi har jo måttet holde alt hemmelig til i kveld, så nå blir det godt at det er ferdig. Nå kan jakten på en kjæreste starte igjen. Det er jo en del av livet, så jeg må prøve å finne den rette, ler Jøran.

PS! De andre bøndene valgte slik:Anders valgte Leena, Odd Arild valgte Gerda og Tor Magne valgte Cecilia

Flere artikler

 1. Derfor trakk de seg fra «Jakten»

 2. «Jakten»-romansen brast: – Hun kunne kanskje sagt fra før

 3. Fant lykken etter nakendating - på hver sin kant

 4. «Jakten på kjærligheten»-frier trekker seg

 5. Tøffe tak for TV-bøndene

Fra andre aviser

 1. «Du må ikkje tenkje. Du må bare take pennen fatt og skreiv!»

  Fædrelandsvennen
 2. Jakter kjærligheten i beste sendetid

  Fædrelandsvennen
 3. Finsk sisu mot Finland

  Aftenposten
 4. Frank Løke kastet ut av «Skal vi danse» etter stunt

  Aftenposten
 5. Himmelen er den andre

  Aftenposten
 6. Evig singel? Her er tipsene som kan hjelpe deg å finne den rette

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder