HOLDER KOKEN: Pamela Anderson (43) - her på et bilde fra april i år. Foto: AFP

- Pamela i indiske «Big Brother»

(VG Nett) «Baywatch»-ikonet skal angivelig flytte inn i det indiske «BB»-huset i dag.

Artikkelen er over ni år gammel

The Pamela Anderson Foundation

Det er nyhetsbyrået AFP som melder at Pamela Anderson skal kaste glans over den indiske realityserien, som har tittelen «Big Boss».

Den 43 år gamle TV-stjernen skal ha landet i Mumbai sent mandag. Planen er at hun skal dukke opp i kveldens live-sending av showet, opplyser en talsmann for TV-kanalen Colors.

Hvor lenge Pamela skal være med i serien, er ikke kjent.

«Big Boss» går på lufta for fjerde gang i India. Serien er omstridt. Særlig vakte det harme blant nasjonalister da det ble kjent at to av deltagerne i den nye runden er pakistanere. Programleder for det som er Indias svar på «Big Brother», er Bollywood-stjernen Salman Khan.

Pengetrøbbel

Det er først og fremst ved å takke ja til ulike PR-oppdrag - som moteshow, gjesteroller, dyrevern, realityserier og lignende
- at Pamela beholder sin plass i rampelyset og tjener til livets opphold. Nylig var hun blant deltagerne i amerikanske «Skal vi danse».

Les også: Pamela ber om kjøttboikott

De siste månedene har 43-åringen også vært aktuell i norsk reklamefilm . For en uke siden var hun blant intervjuobjektene i «Gylne tider» .

Pamela skylder angivelig flere millioner kroner til forskjellige byggeselskaper i Los Angeles, etter ikke å ha gjort opp for seg i forbindelse med oppussingsarbeid i luksushjemmet i Malibu. TV-stjernen, som for tiden bor i husvogn, skal også ha store summer i ubetalt restskatt.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder