Linn Skåber: - Det er blitt mye latterkramper

(VG Nett) Selv om de har et manus å følge er det ikke alltid medspillerne vet hvilken retning Linn Skåbers skuespill tar.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Vi vet hvor vi skal inn og hvor vi må ut for at historien skal henge på greip. Men innimellom der hender det jeg tar meg noen friheter. Det er ikke alltid veien blir akkurat slik som vi har tenkt. Hvis det blir noe galskap lar vi bare kamera går, sier Linn Skåber til VG Nett.

VGTV:Se klipp fra «Hjerte til hjerte»

Evelyn uten manus

Hun har fått norske TV-seere til å gjemme seg bak sofaputene i forlegenhet for rollefiguren Linn Skåber i serien «Hjerte til hjerte - Spelet». Over 400 000 nordmenn benker seg ned hver torsdag for å få med seg serien som handler om «Linn Skåber» og deltakelsen i Maridalsspelet. Skåber forteller at det ikke bare er TV-seerne som blir flaue av det som skjer på skjermen.

- Jeg har sett på noen episoder alene nå, og det gjør litt vondt, sier Skåber.

Linn Skåber svarte VG Netts lesere Tett på Nett.Les svarene her

Alle skuespillerne som er involvert har fått manus. Alle unntatt Kristin Tonjer, som spiller Evelyn.

- Hun har aldri manus, for hun vil ikke selv, også synes vi at hun fungerer godt uten manus. Så hun vet aldri hva jeg kommer til å finne på, sier Skåber.

VGTV: Linn Skåber: - Jeg blir ikke mer sympatisk i denne serien

Det at så mye av serien blir tatt på sparket, gjør at det er vanskelig å holde latteren tilbake. Blant annet forteller Skåber om en scene ved et bål, som kommer senere i sesongen.

- Vi måtte sikkert gjøre 20 opptak, for alle fikk latterkrampe hver sin gang. Det er blitt mye latterkramper, sier hun.

Les også: Linn Skåber savner pressejag

God trening

I en scene fra kveldens episode får man blant annet se Linn oppsøke Janne Formoe på et treningssenter for å få henne med i det nye spelet som Linn har startet. Det ender med noen alternative treningsformer, blant annet i noen treningsstau som var i studio.

- Men det skal sies altså, at det var veldig god trening. Jeg var støl, og det er jo mye mer naturlig å putte beina inni de hempene enn armene, så det er ikke så dumt tenkt, sier Skåber.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder