GIKK BORT: Bønnene til Duane «Dog» Chapman hjalp ikke - onsdag morgen mistet han sin kone Beth i kreft, bare 51 år gammel. Foto: HUGH GENTRY / X02044

Beth Chapman er død

Få dager etter reality-stjernen ble lagt i koma på grunn av sin kreftsykdom, døde Beth Chapman (51) onsdag på et sykehus på Honolulu.

Det skriver TMZ.

Chapman har kjempet mot kreften i flere omganger, først i strupen, deretter med spredning til lungene.

Beth Chapman er kona og kompanjongen til Duane «Dog» Chapman. Paret er kjent gjennom flere sesonger som dusørjegere i realityserien «Dog The Bounty Hunter».

Beth Chapman fikk diagnosen strupekreft i september 2017. For et drøyt år siden ble hun erklært kreftfri, men nå har den altså kommet tilbake med spredning til lungene.

– Jeg vil ikke høre dårlige nyheter, jeg orker det ikke. Jeg ber mye, overalt. Og jeg gråter en masse, sa Duane Chapman til US Weekly i et intervju i desember i fjor.

VÅKET: Duane «Dog» Chapman våket ved sin elskede kones sykeseng helt til det siste. Foto: LUCY PEMONI / X01574

Der fortalte Chapman at han fant trøst i troen.

– Jeg ber Ham hele tiden om å helbrede min kjære og passer på at Han ordner det. Jeg forteller han at jeg vil prøve å slutte og røyke og banne. Jeg gjør hva som helst, sa han i intervjuet.

les også

TV-dusørjeger Beth Chapman kritisk syk

Også Beths datter, Bonnie Chapman, har delt et rørende bilde på Instagram, der hun holder godt rundt morens hånd.

Beth og Duane Chapman har vært gift siden 2006. De giftet seg bare en dag etter at Duane mistet en datter i en fatal bilulykke i Alaska.

Etter planen skal ekteparets nye serie, «Dog’s Most Wanted», ha premiere på WGN America i 2020.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder