IDOL: Norske Lone Martinsen under intervjuet med Graham Norton. Til høyre sammen med sitt store idol Robbie Williams i Göteborg etter at hun fikk rumpa signert. Foto: Privat

Norske Lone viste rumpa til Graham Norton og Robbie Williams - på TV

Forrige gang Robbie Williams (39) var i Skandinavia, signerte han baken til Lone Martinsen (22). I kveld kan det hende de sees igjen.

Artikkelen er over seks år gammel

Under en konsert i Göteborg tidligere i år, fikk Lone Martinsen signatur fra Robbie Williams på rumpa. Det har ikke gått hus forbi hos den britiske talkshow-giganten Graham Norton.

22-åringen fra Finnes i Troms hadde møtt opp til Robbie Williams-konserten i Göteborg med en stor plakat og skaffet en plass så nært scenen som mulig.

På plakaten sto det «Please sign my butt so I can tattoo it». Oversatt til norsk «Skriv autografen på rumpa mi så jeg kan tatovere den».

Plukket opp via sosiale medier

Martinsen ble kontaktet av «The Graham Norton Show»-redaksjonen via Twitter for snart to uker siden. Hun trodde først det var noen som prøvde å lure henne.

- Jeg trodde det var tull. «The Graham Norton Show» er favorittshowet mitt, sier Martinsen til VG.

Etter at redaksjonen tok kontakt, fikk hun beskjed om å sende inn det hun hadde av bilder av seg selv og Robbie Williams.

- Jeg gjorde det og fikk beskjed om å holde det hemmelig. Da jeg sendte inn bildene, var det ikke sikkert at jeg kom til å bli med, for det måtte vurderes først, sier den dedikerte Robbie-tilhengeren til VG.

Produsenten likte bildene Martinsen så godt at han ville ha henne med i programmet via Skype. I selve programmet, som sendes i England torsdag kveld, snakker Norton og Williams om norske Lone før hun blir introdusert i programmet.

- Graham Norton er kjent for å gjøre litt narr av gjestene sine, så det var jeg forberedt på. Det hadde jeg ingen grunn til, for det hele ble veldig hyggelig, sier 22-åringen.

IDOL: Robbie Williams er Lone Martinsens store idol. Derfor har hun tatovert autografen hans på rumpa. Foto: MATTIS SANDBLAD/VG.

Viste feil side av baken

Da samtalen var i gang, spurte Norton om Williams kjente til om den norske jenta hadde tatovert rumpa som lovet på scenen i Göteborg. Williams svarte at han hadde hørt at hun hadde gjort det. Så ble norske Lone Martinsen hentet inn i programmet via Skype.

- Jeg viste først feil side av baken, slik at tatoveringen ikke syntes. Hun jeg bor med ropte «snu deg, snu deg!», så fikk jeg vist frem den riktige siden, ler Martinsen.
Martinsen sier hun er nervøs for hvilke klipp TVNorge, som sender showet i Norge, kommer til å bruke i promoteringen.

- Jeg gruer meg litt til å se det, for rumpa mi skal jo på skjermen, sier Martinsen til VG.

For 22-åringen er fortsatt Williams det største idolet. Hun skal også se Williams opptreden på «Senkvelds»-tiårsjubileum i kveld.

- Robbie er fortsatt den store helten, men nå blir jeg ikke lenger skjelven når noen nevner navnet hans. Jeg angrer ikke på tatoveringen, den er et morsomt minne. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått oppleve på grunn av den, avslutter Martinsen.

Tidligere denne uken ble det kjent at Robbie Williams gjester Norge også i mai neste år .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder