FORNØYD: Anna Anka var fornøyd med norgesbesøket og deltagelsen i «Skal vi danse». Nå skal hun tilbake på TV-skjermen i Sverige. Foto: Linn Cathrin Olsen / VG

Anna Anka: - Sverige ga meg aldri en sjanse

Følte seg bedre mottatt i Norge etter «Skal vi danse»

Hollywood-frue Anna Anka (41) mener det norske TV-publikummet dømte henne langt mindre enn det svenske, men er klar for å gi Sverige en ny sjanse.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den kontroversielle TV-fruen ble først kjent gjennom reality-serien «Svenske Hollywoodfruer» i 2009, hvor hun skapte stor debatt i hele Skandinavia med sine oppsiktsvekkende uttalelse, blant annet i om det er kvinnens oppgave å tilfredsstille mannen seksuelt når han ønsker det.

Nå er Anka klar for å gjøre comeback på skjermen i Sverige, selv om hun mener det svenske folket aldri ga henne en real sjanse.

- Alle hoppet på meg og så fort jeg gjorde noe var det om å gjøre å tråkke på meg og dra meg ned. jeg fikk aldri sjansen til å vise hvem jeg egentlig var, sier Anka til Aftonbladet.

HOLLYWOODFRUENE: Agnes-Nicole Winter, Anna Anka og Maria Montazami var alle med i samme serie. Foto: TV 3 Sverige

Høsten 2011 satt hun imidlertid kursen fra Hollywood til Norge for å være med på «Skal vi danse». Der følte hun seg langt bedre mottatt.

- Når jeg var med i «Skal vi danse» så var det første alle sa «Gud, så fantastisk Anna Anka er, så god hun er, og så videre». De så at jeg ikke var en bitch, slik som alle andre trodde, sier Anka, som også forteller at hun synes det var gøy å være med i konkurransen.

VGTV: Anna Anka: - Jeg har en av verdens beste kropper

På tross av kritikken i hjemlandet har Anka nå takket ja til å være med på TV-programmet «Superstars Celeb» på svenske TV 3. Hun slår imidlertid fast at hvis hun ikke blir bedre mottatt, sier hun farvel til Sverige for godt.

- Blir reaksjonene dårlige, er det «ha det» for alltid, sier hun.

Anna Anka var gift med den amerikanske låtskriveren Paul Anka fra 2008 til 2010.

I «Superstars Celeb» skal en rekke svenske kjendiser konkurrere med svenske idrettsstjerner i ulike grener. Selv har Anke tidligere uttalt at hun har en av Hollywoods beste kropper og at hun synes synd på tykke mennesker.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder