TRØTTE FINALISTER: Bjørn Johan Muri og Glenn Lyse har mye søvn å ta igjen før de står på scenen på Oslo Spektrum i morgen kveld. Foto: Inga Semmingsen

Bjørn Johan : - Jeg skal sy igjen lommene mine

OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Glenn Lyse (34) er storfavoritt før årets Idol-finale, men 17 år gamle Bjørn Johan Muri skal gi alt i forsøk på å slå motstanderen.

  • Inga Semmingsen
Publisert:

- Han skal ikke få seieren gratis. Jeg skal kjempe til siste slutt, sier Bjørn Johan til VG Nett.

Han, Glenn og alle de andre finalistene som har vært med i årets Idol er samlet i Oslo Spektrum. I morgen vil alle igjen stå på scenen sammen under finaleshowet.

SAMLESIDE:Alt om Idol

- Jeg er faktisk ikke nervøs i det hele tatt. Alle forventer at Glenn skal vinne, så det ligger ikke noe press på meg. Glenn er mye mer stresset, sier han.

Tidligere har Bjørn Johan fått kritikk for at han er for introvert og er litt for langt ned i bukselommene. Under finaleshowet vil han prøve å vise en ny side av seg selv.

DIKUTER:Hvem vinner Idol 2007

- Jeg skal smile og lage show. I morgen tror jeg at bukselommene skal sys igjen, sier han.

- Føler meg som en veddeløpshest

Selv betegner Bjørn Johan seg som en underdog før morgendagens finale. Skal man tro bookmakerne gjør han rett i det. Det er langt flere som satser pengene sine på Glenn enn på Bjørn Johan.

- Jeg føler meg litt som en veddeløpshest, men jeg syns jo det er hyggelig at folk har tro på meg, sier Glenn til VG Nett.

Også på VG Netts eget idolometer er det 34-åringen fra Stavanger som regjerer.

- Er det 60 prosent som har stemt på meg? Spør han, da han får høre om idolometeret.
- Det er jo fantastisk smigrende og hyggelig, men man vet aldri hva som skjer, legger han til.

SKAL KJEMPE: Bjørn Johan Muri er rolig før morgendagens finale som følge av at Glenn Lyse er favoritt. Foto: Inga Semmingsen

Redd han blir syk

Siden det ble klart at det er Glenn og Bjørn Johan som skal møtes til Idol-finale i Oslo Spektrum, har de to finalistene blitt kjørt hardt.

SE VGTV:Så glad ble Bjørn Johan da han kom til finalen

- De siste dagene er vi heldige hvis vi får fem timers søvn. Det har vært skikkelig hardt. Jeg kan ikke tekstene til sangene jeg skal synge engang. Det må jeg lære i kveld, sier Glenn.

Det er ikke bare tekstene som bekymrer Glenn. Finalisten er også redd for å bli syk.

- Det har satt seg noe i halsen min, men det har ikke slått ut i full blomst. Jeg var en tur hos legen for å sjekke hva jeg kunne gjøre for at det ikke skal skje før fredagen, sier han.

Er du nervøs?

- Ja, akkurat nå gruer jeg meg veldig, men jeg gleder meg også. Det er rart det der, sier han.

Bjørn Johan har et helt annet svar på samme spørsmål.

- Jeg er helt avslappet.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder