Maria Arredondo ute - Jeg gråt og gråt

VGs anmelder Tor Martin Bøe kaster terning på alle deltakerne når de gir seg i kast med en solid utfordring: Det er operakveld i «Stjernekamp». Maria Arredondo måtte hjem etter kveldens avstemning.

  • Øystein David Johansen
  • Tor Martin Bøe

Artikkelen er over ett år gammel

Forrige uke var det Hilde Louise Asbjørnsen som måtte forlate «Stjernekamp» etter soulkvelden forrige uke.

Maria Arredondo, Chris Holsten og Heine Totland ble stående igjen som de tre med færrest stemmer etter kvelden som bød på opera for publikum.

Og til slutt ble det klart at det var sørlendingen som måtte hjem.

VG snakket med Arredondo etter utslagingen. Hun innrømmer at hun var svært utladet.

– Jeg bare gråt og gråt. Men heldigvis har jeg fått oppfylt min store drøm om å få synge med KORK! Det er godt å være ferdig egentlig, det har vært et vanvittig press å skulle konkurrere - med hjertet - uke etter uke, sa hun til VG.

– Jeg har likevel vært forberedt på å ryke ut, det har jeg egentlig vært hver lørdag, sier Arredondo som sannsynligvis kommer til å ta seg en ferie med ektemannen og sønnen.

– Mannen min er glad for å få meg hjem nå, og få litt avlastning. Nå skal vi ta en ferie, det blir fullt kjør igjen i november med juleturné, og ny turné etter jul igjen.

Tor Martin Bøe ga en treer til Arredondos opera under sendingen, og oppsummerte hennes innsats i «Stjernekamp» på denne måten etter at resultatet var klart:

– Arredondo har for det meste vært helt på det jevne hele sesongen, men aldri virkelig bidratt med noe minneverdig og imponerende. Når det er sagt: Det var flere andre som gjorde det betraktelig svakere enn henne i dag, så jeg skjønner egentlig ikke stemmedemokratiets logikk denne gangen heller.

les også

«Stjernekamp»-Chris om sin største fan: – Jeg ville aldri byttet Tessa mot en frisk søster

Det var en stivpyntet gjeng artister som gikk løs på opera, og kringkastingsorkesteret var med som backing for aller første gang i programmets historie, noe som gjorde kvelden til en høytidsstemt aften.

Fagdommer var ingen ringere enn Solveig Kringlebotn, vår egen internasjonalt anerkjente sopran, som nå til og med kan tituleres professor.

Flere artikler

  1. Heine Totland røk ut av «Stjernekamp»

  2. Hilde Louise ute av «Stjernekamp»: – Fikk beskjed om å vrenge sjelen

  3. VG anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

  4. Alexander ute av «Stjernekamp»: - Nå skal jeg slappe av og spille playstation

  5. Maria Arredondo: – Torstein lokket meg tilbake til musikken

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder