Pamelas intime hemmeligheter

(VG NETT) Pamela Anderson elsker å sjokkere - og hun gjør det til gangs - igjen, igjen og igjen.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Beholdt morkaken

I siste utgave av bladet Men's Fitness røper den tidligere «Baywatch»-dronningen at hun har tatt vare på morkaken etter sin siste fødsel. Ikke nok med det - hun oppbevarer den i fryseren.

- Men jeg har merket den med «Ikke spis!», beroliger hun reporteren og legger til at så snart hagen er ferdig, så skal den få sin spesielle plass der.

Får aldri nok av Tommy

Skuespilleren, som er aktuell i TV-serien «V.I.P», er lykkelig gjenforent med eksmannen Tommy Lee. Og hun får ikke nok av ham.

- Iblant drømmer jeg om tre Tommy'er på én gang. Men om det er en god eller en dårlig ting, avhenger av hvilket humør han er i, røper Anderson.

Trimmer baken

En annen av hennes lidenskaper er naturligvis treningen. Og visse deler av kroppen får særbehandling. Anderson elsker nemlig å trimme baken.

- Mitt favoritt-treningsapparat er nettopp den som strammer opp enden. Jeg skulle gjerne hatt en sånn maskin i hvert eneste rom, sier hun - og legger oppmuntrende til at mange menn bør følge hennes eksempel.

- Oppskrytt

Anderson sier også sin mening om intelligente menn.

- De er sexy, men betydelig oppskrytt. En mer imponerende side ved en mann, er at han kan innrømme at han har tatt feil, sier Anderson. Og hun vet hva hun snakker om. Det var først etter at Lee krøp til korset og ba om tilgivelse for sine feiltrinn, at hun tok ham tilbake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder