«Temptation»-kritiker får møte TVNorge

(VG Nett) TVNorge tar imot Norges argeste «Temptation Island»-motstander. Student Kim A. Johnsen (28) skal få legge fram argumentene sine på et møte i september.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

1000 underskrifter

«Utroskaps-TV» er et yndet kallenavn på «Temptation island» i Norge. Johnsen har klart å samle 1000 underskrifter mot TV-serien, som allerede er i produksjon på en romantisk øy utenfor Honduras.

- Jeg skal legge fram saken på vegne av underskriverne, og på den tiden håper jeg antallet er kommet opp i minst et par tusen. Det endelige målet er jo at TVNorge skal bestemme seg for å la være å sende «Temptation Island», sier Johnsen til Stavanger Aftenblad.

Vil høre

Jens Petter Gjelseth, informasjonsdirektør i TVNorge, bekrefter overfor VG Nett at de to skal ha et møte i september.

- Ja, det stemmer at jeg har sagt ja til å møte ham. En underskriftskampanje betyr ikke noe i seg selv, men er det lagt ved saklige argumenter, så blir kampanjen straks mye vektigere, sier Gjelseth til VG Nett.

Selv skeptiske

Han minner om at TVNorge også er skeptiske til programmet, og at nettopp det er grunnen til at kanalen ennå ikke har bestemt seg for å la det gå på lufta.

- Det som veier tyngst for oss, er menneskene som er med i serien, hvilke reaksjoner og evt. senskader som oppstår i etterkant. Derfor venter vi med å bestemme oss til etter at produksjonen er ferdig. Mener Kim A. Johnsen at han har flere vektige motargumenter enn de vi allerede sitter med, så er det klart vi vil ta imot ham, sier Gjelseth.

Uansett på TV

To norske par og åtte single nordmenn er er for tiden midt i innsillingen sammen med deltagere fra Sverige og Danmark . Skulle det vise seg at TVNorge likevel ikke ønsker å sende serien, så vil «Temptation Island» uansett rulle over TV-skjermene i Danmark og Sverige. De har nemlig bestemt seg for å kjøre løpet.

«Temptation Island»-debatten internt i TVNorge har ført til lederflukt i kanalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder