Fra «Charterfeber» til «Robinsonekspedisjonen»

Atle Hansen tok med hårkur til Robinson-øya

(VG Nett) Atle Hansen (45) synes det var langt triveligere å være med på «Charterfeber» enn «Robinsonekspedisjonen».

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Robinsonekspedisjonen var et helvete i forhold. Charterfeber var glitter, glamour, det var hotell og fri bar, men jeg visste at jeg ville klare meg på Robinsonekspedisjonen fordi det var damer der. Jeg hadde det kjempefint så lenge det var damer der, sier Atle Hansen til VG Nett.

VGTV:Er Atle tidenes mest jålete Robinson-deltager?

Forfengelig

Frisøren fra Halden har tidligere vært med i realityserien «Charterfeber», men er nå klar for langt tøffere forhold i solen, når han deltar i Robinson-ekspedisjonen. Som personlig eiendel hadde Hansen med seg fem liter med hårkur, og han innrømmer glatt at han er forfengelig.

- Jeg er kjempeforfengelig, er hans kontante svar på det spørsmålet.

På premierefesten til «Robinsonekspedisjonen» torsdag, hadde naturligvis Hansen pyntet seg opp, og stilte i dress fra Moods of Norway, rosa skjorte og rosa conversesko.

Les også: Ble kjærester etter Robinson-oppholdVGTV:Se det forelskede paret her

Spraytan og rosa hår

I tillegg hadde han tatt spraytan og satt på en diamant i den ene tannen.

- Også har jeg selvfølgelig en rosa stripe i håret, sier Hansen, som tror det norske folk vil ta godt imot ham. Og han klager ikke på tilværelsen om dagen.

- Tenk så deilig det er å være Atle, som er så glad i damer. Også ser jeg litt ut som en sånn Jan Thomas-type. Sånn er det, sier Hansen, som hadde fått med seg moren til en av de andre deltakerne som date.

- Jeg og Cecilie fikk så utrolig god tone nede på øya, og ikveld har jeg med moren hennes som date. Det er strålende, sier han.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder