Jan Thomas om ny serie: - Det blir litt Oprah

Dette er høsten på TV 2

BERGEN (VG Nett) Jan Thomas skal style kjente og ukjente, bønder skal finne kjæreste og det skal jaktes talenter på TV 2 i høst.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Dette skal ikke bare handle om styling, for mens jeg styler personene så snakker vi også sammen om livet og de store tingene i livet, sier Jan Thomas til VG Nett under høstlanseringen til TV 2, torsdag.

VGTV:Se fra serien her!

Han er klar med programmet Happy day fra høsten av. Her vil både kjente og mindre kjente få tips og råd fra Jan Thomas og klesstil, hårfrisyre og sminke. Også er det den gode samtalen som skal være i fokus ifølge kjendisstylisten selv.

- Det blir litt Oprah, sier han.

- Blir du det norske svaret på Oprah Winfrey?

- Jeg tror ikke jeg skal forsøke å si at jeg blir noen norsk utgave av Oprah, men hun inspirerer meg veldig, og jeg liker det programmet godt. Jeg liker hun og Ellen (deGeneres), og alt handler jo om timing, sier Jan Thomas.

Ny i Nydalen

Torsdag kveld fra Nydalen er blitt en stor suksess for TV 2 og er en selvfølgelig del av TV-høsten. Men gjengen har fått med seg en ny person i teamet. Programleder John Brungot blir også med på sprelloppene i høst.

- Jeg er blitt tatt veldig godt i mot, og føler meg som en del av gjengen, sier Brungot til VG Nett.

- Har dere betalt ham for å si det?

- Ja, er det kjappe svaret fra Else Kåss Furuseth

Kjærlighetshungrige bønder

En annen av TV 2 store suksesser, Jakten på kjærligheten, skal naturligvis sendes også i høst. Programleder Kathrine Moholt har stor tro på at noen av de sju bøndene som er med, skal finne kjærligheten.

- Det er klart jeg tror det. Jeg tror alltid på kjærligheten, sier Moholt til VG Nett.

Les også:Thomas Numme skadet på Camp Senkveld - igjen

En av bøndene som hadde meldt seg på programmet, Ingrid Aasberg, trakk seg nylig. Nettopp fordi hun hadde funnet kjærligheten før innspillingen av serien begynte.

- Det er sånt som skjer, og vi synes jo det er bare hyggelig, sier Moholt.

Les også:«Jakten»-Ingrid: - Han er grunnen til at jeg trakk meg

Av andre programmer som blir å se på TV 2 i høst er Atle Antonsens nye serie Dag. Her spiller Antonsen en samlivsterapeut som i utgangspunktet mener par bør gå fra hverandre. Gaute Grøtta Grav er fortiden i full gang med innspillingen av en ny sesong med Farmen, men han blir også å se på skjermen i høst. Han og kjæresten Silje Hvarnes har nemlig laget programmet Villdyrlegen, hvor de reiser til utlandet og møter en rekke ville dyr.

Følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder