TAPTE KAMPEN OM «UNGKAREN: Mona Lande (40) og Ida Sofie Maugsten (21). Foto: TVN
TAPTE KAMPEN OM «UNGKAREN: Mona Lande (40) og Ida Sofie Maugsten (21). Foto: TVN

Vraket av «Ungkaren»

TV

(VG Nett) Ida Sofie Maugsten (20) var veldig skuffet da hun ble sendt hjem, men angrer ikke på at hun var med i «Ungkaren».

Publisert:

Etter at TVNorge i kveld sendte andre episode av realityserien «Ungkaren 20 vs. 40», har antallet friere blitt redusert fra totalt 18 til 14. Denne gangen var det Ida Sofie Maugsten (20) og Mona Lande (40) som trakk det korteste strået.

LES OGSÅ:FØRSTE KYSSET

- Det er bare andre gang jeg går gjennom dette, men det er kjempevanskelig. Det blir sikkert enda verre fremover, sa en tydelig ubekvem Jørgen etter å ha sendt hjem Ida Sofie og Mona.

- Et slag i trynet

Ida Sofie så ut til å ta beskjeden tungt. Hun kjempet mot tårene.

- Det var et lite slag i trynet. Han kjenner meg ikke, sa en tydelig skuffet Ida Sofie på TV.

- Ikke forelsket

Nå, noen måneder etter innspillingen, har hun ingen såre følelser.

- Jeg var selvsagt veldig skuffet der og da, men nå er jeg bare glad for at jeg fikk være med på noe så stort. Jeg rakk aldri å forelske meg i Jørgen. Ikke i det hele tatt, forklarer Ida Sofie til VG Nett.

- Litt blandede følelser har jeg selvsagt rundt det at alle nå får se det på TV. Jeg har jo ikke røpet for noen at jeg røk ut så tidlig, betror 20-åringen som sammen med de andre ugne jentene ble testet i kunnskaper i kveldens episode. De eldre kvinnene hadde valgt ut krevende samtaleemner for Jørgen og de unge. Ida Sofie skulle konversere om terrorisme.

- Jeg visste lite og prøvde å fleipe meg unna. Men det gikk ikke så bra, ler hun i dag.

Tapper Mona

Mona (40) taklet nederlaget i kveldens episode med et smil.

- Jørgen er en kjempefin gutt. Han blir sikkert en god kjæreste for en eller annen, sa hun tappert før hun takket for seg.

Her kan du lese mer om