SUKSESSERIE: Den danske utgaven av «Paradise Hotel» var en seermagnet hos danske TV3 i sommer. De mange dristige scenene har ikke skremt nordmenn fra å melde seg som deltagere. Foto: TV3

3500 vil sjekke inn på sex-hotellet

Over 3500 norske kvinner og menn vil gjerne være med på den norske versjonen av reality-serien «Paradise Hotel».

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
TV3

- Jeg har ikke opplevd en så høy deltagerinteresse tidligere for noen av våre realityserier, sier TV3- programdirektør Trygve Rønningen til VG.

I løpet av den første uken etter at VG hadde nyheten om at TV3 skulle lage en norsk versjon av den omdiskuterte reality-serien «Paradise Hotel» som hadde rullet og gått i dansk versjon på TV3 i hele sommer, meldte det seg over 2000 interesserte.

- Dette er et svært høyt tall også fordi vi søker bare deltagere i alderen 18 til 35 år, fortsetter Rønningen.

I snitt var det nesten 120000 seere som fulgte den danske «Paradise Hotel» hver eneste hverdag i sommer. Heftige sexscener skapte store overskrifter og var med på å gjøre serien til sommerens snakkis i mange ungdomsmiljøer.

- De som vil være med på den norske «Paradise Hotel» vet i hvert fall hva de går til, sier Trygve Rønningen.

Norsk versjon i 2009

Det er fortsatt mulig å melde sin interesse til serien som skal spilles inn i Mexico i løpet av vinteren med glamourmodellen Triana Iglesias som programleder. Det betyr at den norske versjonen tidligst vil bli vist på TV3 høsten 2009.

- Vi kommer ikke til å legge noen føringer på hva deltagerne skal gjøre eller ikke gjøre under oppholdet der borte. Men samtidig er vi vårt ansvar bevisst, sier Trygve Rønningen.

Men det er ikke bare TV3 som opplever rekordinteresse for sine TV-programmer. Tidligere denne uken sendte over 500 inn søknad til TVNorge om å få være deltager i kanalens neste «japanske»TV-prosjekt, gameshowet «Wipeout» som skal spilles inn i Argentina.

- Aldri før har vi fått så mange søkere så raskt, sier prosjektleder Sverre Nordbø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder