FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Jardar og Michelle i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2

Nesten en mill så bøndene velge

(VG Nett) 945.000 nordmenn lot seg lokke til å se hvilke friere bondesjekkerne plukket ut i gårsdagens «Jakten på kjærligheten».

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Jakten på kjærligheten - hjemmeside

Nysgjerrige TV-seere benket seg i går foran skjermene for å se hvilke par som er resultatet av høstens store kjærlighetsjakt på TV 2.

Sånn valgte de

Etter intense uker med store følelsesmessige svingninger valgte Hardanger-bonden Harald H. Opedal (27) Silje Tollefsen (25) fra Skien. Tore Jardar Johannesen (28) fra Hvarnes endte til slutt opp med Michelle Skjønsholt (23) fra Fredrikstad.

Anne Mæhlum (33) fra Ringsaker utropte Torjus Røste fra Snertingdal som sin utkårede, mens Årnes-bonden Terje Sann (52) valgte Karen M. Heggelund (38) fra Oslo.

Terje valgte Karen (øverst), Anne valgte Torjus (bildet i midten) og Harald valgte Silje. Foto: Tv 2

Sesongrekord

Serien har hatt over 770.000 seere i snitt så langt i høst, og inntil i går lå sesongrekorden på 895.000 seere.

Selv om gårsdagens oppslutning på 945.000 er årsbeste så langt, er det lavere enn tilvarende episoder i fjor og i 2004, som begge landet på over en million seere. Seerrekorden på «Jakten på kjærligheten» totalt ligger på litt over 1,2 millioner og stammer fra siste epsiode i første runde av realityserien.

Ikke over ennå

Årets sesong er imidlertid ikke helt over selv om valget har falt. Tirsdag i neste uke skal TV-seerne oppdateres i hvordan de fire parene hadde det på kjærlighetsferiene. Etter utplukkingen tok bøndene nemlig med sine utkårede på tur til henholdsvis Beitostølen, Sørlandet, Lofoten og Sunnmøre.

Først om to uker sender TV 2 den egentlige finalen - som røper hvordan det har gått med de fire parene siden innspillingen av serien. Da får TV-seerne vite om kjærligheten har utviklet seg, eller om forholdene har kjølnet etter at kamera-lampene sluknet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder