GLAD:  Camilla Cox Barfot er ikke lei seg for at det var hun som måtte forlate «Torpet» nå. - Jeg gidder ikke leke ungdomsskole. Dette følte jeg at jeg var for god for denne gangen, sier Camilla.
GLAD: Camilla Cox Barfot er ikke lei seg for at det var hun som måtte forlate «Torpet» nå. - Jeg gidder ikke leke ungdomsskole. Dette følte jeg at jeg var for god for denne gangen, sier Camilla. Foto: TV 2

Orket ikke være på «Torpet» lenger

TV

Camilla Cox Barfot (33) orket ikke være på «Torpet» lenger. - Jeg tapte kampen mot Charlie med vilje.

Publisert: Oppdatert: 11.10.18 19:26

Det sier Camilla Cox Barfot (33) etter at det torsdag kveld ble klart at det var hun som måtte reise hjem fra «Torpet».

– Jeg gidder ikke leke ungdomsskole. Dette følte jeg at jeg var for god for denne gangen, sier Camilla til VG.

Hun var med i «Farmen» i 2017 og ble den gang slått ut i finaleuken. Nytt av året i «Farmen»er sidekonkurransen «Torpet», som foregår på en helt annen gård - og der det i utgangspunktet var tre tidligere «Farmen»-deltagere.

Men etterhvert som årets «Farmen»-deltakere i hovedkonkurransen blir slått ut, blir de ikke sendt hjem, men havner i stedet på «Torpet» og får en en ny mulighet til å kjempe seg inn på Farmen igjen. Men det er bare plass til tre på «Torpet». Innslagene fra «Torpet» vises forøvrig bare på TV 2 Sumo.

– Jeg elsker konkurranser og digger dette konseptet. Men denne gangen ble for mye meg. Det var veldig hyggelig da det var Andreas, Lasse og meg på «Torpet». Da koste jeg meg virkelig. Men nå var det ikke til å holde ut, sier Camilla.

Derfor må den som kommer fra Farmen møte én av dem som bor på «Torpet» i en konkurranse. Torsdag møtte Camilla Charlie Stuart til dyst.

– Jeg var nok litt ubesluttsom under denne konkurransen. Klart jeg vet sånn nogenlunde hvor lang den norsk/svenske grensen er, men jeg gadd rett og slett ikke være med lenger og bommet med vilje.

Men om ikke Camilla savner menneskene på «Torpet», savner hun de mange dyrene på gården.

– Det tok bare noen sekunder, så var jeg helt der med dyrene på gården. Jeg elsker dyr, men jeg har ingen dyr selv. Det er fordi jeg er alene og jobber mye. Derimot er jeg en herlig dyrepasser. Jeg elsker det - og jeg like gjerne passe en ku, som hund eller katt. Det er bare å komme, sier Camilla som til daglig jobber som rørlegger i Fredrikstad.

Singel-tilværelsen har hun imidlertid ingen planer om å endre på.

– Det tenker jeg overhode ikke på. Jeg er altfor glad i livet til at jeg vil ha noen som skal bestemme over meg. Orker ikke slikt jeg, sier Camilla Cox Barfot.

Her kan du lese mer om