DELER UT PRIS: I kveld skal Jenni Seim dele ut «Publikumsprisen», sammen med VGTVs Mads Andersen (t.v.) og Morten Hegseth. Foto:VG,

Gullruten: Jenni skal dele ut «Publikumsprisen»

BERGEN (VG) Jenni Seim (23) fra Vik i Sogn er den heldige VG-leseren som skal få dele ut den den mest prestisjefulle prisen under Gullruten – nemlig «Publikumsprisen».

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Det går bra med nervene mine nå, men de kommer helt sikkert når det nærmer seg utdelingen, forteller Seim til VG rett før hun skal inn på generalprøven.

22. april publiserte VG en sak på at en av våre lesere skal få muligheten til å dele ut «Publikumsprisen» under Gullruten i Bergen. Tidligere denne uken den 23 år gamle studenten vite at hun var trukket ut blant 160 andre lesere som hadde meldt sin interesse.

– At jeg ble trukket ut var en stor overraskelse, og jeg trodde at det var en spøk da dere ringte. Det var også dagen før eksamen, så jeg klarte ikke å lese noe mer den dagen, humrer hun.

Nervøse

Med seg på scenen får hun VGTV-programlederne Morten Hegseth fra «Panelet» og Mads Andersen fra ettermiddagsprogrammet «Mads» og «Intervjuet». Andersen har delt ut pris en gang tidligere, men Hegseth er som Seim – helt ny i prisudelerrollen og forteller at han er like nervøs som 23-åringen.

MED TIL BERGEN: Jenni Seim fikk ha med seg en venninne, og da ble det Iselin Solbakken. Foto:VG,

– Man blir jo nervøs for det er så proft, og mye som skal stemme på akkurat riktig tidspunkt. Men vi må bare gå ut på scenen å gjøre de tvi har fått beskjed om. Og smile, mye! forteller Andersen til sine to medutdelere.

– I denne trioen er Mads den personen som skal løfte oss trykt frem, og når vi er ferdig skal vi kjøpe champagne og kose oss masse, sier Hegseth.

Les også:Skal lede «Gullruten» i smykker verdt 650.000

Med til Bergen har Steim venninnen sin Iselin Solbakken (23).

– Vi to har en lang historie. Iselin er den beste personen jeg kunne hatt med meg på denne turen, og så er hun en person som bare gjør ting når ingen andre tør, sier Seim.

Fire finalister

I kveld er det Kadafi Zaman, Otto Robsahm, Truls Svendsen og Anne Rimmen som kjemper om å få ta med seg hjem «Publikumsprisen».

Avstemningen ble stengt klokken 12.00 i dag, og vinneren skal altså Seim få presentere under prisutdelingen i kveld.

Gullruten sendes på TV 2 fra klokken 20.30.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder